28.02.2011 | 14:26
Imaš dvije škole upgradea. Da nije izašao Snow Leopard, ja bi do smrti branio samo upgrade koji sam radio na eMacu. Došao je sa 10.3.5, pa do 10.3.9, pa upgrade na 10.4 pa opet pomalo do 10.4.11 i onda upgrade na 10.5 i tako do 10.5.8 i NIKAD NI JEDNOG JEDINOG problema.
Doma je iMac C2D došao s 10.4.8, mislim i njega sam upgradeal do 10.4.11 i onda na 10.5(kupljen u Avenue Mallu dok su imali booth tamo) i opet do kraja i NIKAD NI JEDNOG PROBLEMA.
A onda je došao SL (naručen, plaćen i dostavljen poštom od Apcoma, tj powercomma) i napravljen je isto upgrade. I onda krenula sranja; pola se aplikacija rušilo, komp spor za poluditi i sve skupa nikak.
Ista stvar se ponovila na macminiju koji je došao s 10.5.6 i koji je dotjeran na 10.5.8 pa upgrade. Na koncu sam pop---l i napravil clean install i onda s time mashine povukel sve natrag gore i od onda to radi ok.
BTW, ovo pišem s 10.7 (mini, eksterni FW disk) i sistem je sasma OK. Nisam još imal ni jedan problem i subjektivno mi se čini brži od SL-a, ali to je možda i do vanjskog harda (3,5", FW) koji je ziher brži od njegovog malecnog....