01.02.2011 | 23:24
miomika je napisao:
Vanja..najviše me boli kad nemogu koristiti one feature iz addres boooka da zovem direktno iz njega ili da šaljem sms. vjeruj mi, to sam full koristio s nokijama i ostalim điđama koje su bile podržane. Toliko sam lijen vaditi taj kabl, da nemas pojma koliko.
To sam i ja koristio sa Sony Ericssonom dok me nije počelo zezati
A čuj, zašto si ne izvadiš jedan od tih mobova, priključiš ga na struju non-stop i ostaviš BT upaljen, sve to negdje iza monitora. Drugi broj, al bože moj
Ako ti je to toliko značilo napravi tako i budi happy.
A Apropos tih hot spotova, ja pak samo, koa smayo, imam samo kontra slučajeve, a čuj..istina je negdje na pola puta
Baš tako kako kažeš, na pola puta. Kad god sam u Austriji, Italiji ili Švicarskoj uvijek nađem neki wifi baš za takve slučajeve syncanja, a ako i nema free, hotelski nikad nije skup.
neznam..ne svidja mi se kamo to sve ide i da netko drugi pokusava misliti umjesto mene i agresivno mi sugerirati nesto sto ne zelim
Gle, ja ne želim da Adobe gura svoj Flash GUI u nove verzije svojih već previše bloated programa, već želim da ako već toliko cijene taj svoj paket da se potrude oko Mac native GUIja, da pišu sa Core podrškom, Grand central podrškom i najvažnije da optimiziraju ta čudovišta... Misliš da ih je briga? A alternative baš i nema... I kaj sad? Ne vidim da itko diže frku.
Isto tako, logikom kojom ne daju Amazonu i Sonyu da na njihovim uređajima PRODAJU svoje eBookove, a vama to smeta - tom logikom možete ići u McDonalds protestirati što tam ne možete kupiti bosanske ćevape...
. Mislim da Apple nema ništa protiv Kindlea i SonyReadera za čitanje, pa Stanza i eReader su bili tu i prije Kindlea - već ima protiv da se preko tih aplikacija kupuje - ako kupuješ, može, ali plati postotak. Za razliku od te mogućnosti Kindle i Sony Store su zatvorene beštije, ako hoćeš čitati na Kindleu moraš kupiti na Kindle Storeu.. Pa u čemu je onda problem?