22.07.2011 | 16:35
Ja ga koristim već skoro 20 dana na tri različita stroja. Niti jedan crash ili problem, sasvim uredan uptime.
Sve u svemu ok je, ali niš posebno i neke dobre stvari su uništili. Za sada ništa bitno ne propuštaju oni koji ostanu na Snow Leopardu. Nove funkcije su posebno fora ako imaš i voliš koristiti trackpad, ali mene s mišem to ne zanima previše.
Adobe radi sasvim normalno, nisam imao probleme.
Složio bih se da je AddressBook sada izgubio onu upotrebljivost, ali je kao šminka. Smeta me, ali ne toliko da bih koristio stari - koji BTW ne radi više na Lionu, probao sam!
Novi Mail je fora iako sam se osjećao jako-jako čudno na početku.
Ima i dobrih stvari, nije da nema, ali ništa revolucionarno.
@Smayoo nema nikakvih restrikcija, tebe pere ta paranoja od Mac App Storea, a potpuno bez razloga, ti bi komotno mogao na Snow, čak sam probao hoće li njurgati ako se napravi ilegalna instalacija s torrenta i ništa - sve radi pic pic i bez kontrole, dakle nije im u interesu igrati nekakvu represiju.
Meni je najveći nedostatak što su ubili Rosettu, tako da PowerPC kod više ne radi. Izgubio sam tako oko 80 aplikacija koje sam još povremeno koristio. Ah, valjda je to cijena napretka.