24.07.2011 | 21:23
jzelko kaže:
Vjerovatno nisi memorirao, već od početka imam problem sa tim Lexmarkom, ono što si preporučio već sam odavno isprobao. Na SL mi je radilo kad sam napravio čistu instalaciju. Na beti Lion isto tako. Ovako moram virtualne Windoze uključiti zbog skeniranja nekog dokumenta. Ono sam pitao za Clean instalaciju stim da vratim podatke.
Kako sam na Lionu, Izbrišem disk i ponovno napravim instalaciju na čisto, te sa Time Capsule vratim podatke. S tim da mi serijski brojevi i ključevi aplikacija budu natrag vraćeni.
JZeljko, ako imaš Time Mashine backup, onda nema problema. Samo digni komp s diska, pretpostavljam da si snimil Liona na DVD. Kad se on zbuta (traje dosta dugo) ideš u disk utility i formatiraš hard. Malo je promijenjena grafika u odnosu na SL i leopard, pa sad imaš klizač kojim određuješ sigurnost tj. eventualno upisivanej nula i njihovu količinu). Kad to odradiš, i instaliraš gore Lion, odmah možeš povući svoj account s Time mashine diska i sve bude kako je bilo prije. Ako ne želiš odmah, kasnije digneš migration asistenta i onda povučeš sve gore.
Ovdje bih samo primjetio da Lion nudi i mogućnost spajanja piceka s prozorima i da on onda sam povuče sve tvoje dokse i postavke, i valjda i mailove, i baš bih volio vidjeti kako to radi. Na prozorima NIKAD nisam vidio da je to funkcioniralo kako treba i bila bi vrhunska ironija da OSX to odradi bez problema....