16.02.2012 | 20:43
smayoo kaže:
Teoretski - sve, praktički - sve manje. Kad kvantiteta raste, kvaliteta opada. Neizbježno. To je temeljno pravilo proizvodnje. I razvoja.
tu mislis na hardver? i sto to konkretno ne mozete raditi a da ste prije mogli?
pitanje nije postavljeno u namjeri provokacije, stvarno me zanima gdje je taj "zid" na kojeg su naisli pro korisnici, jer nisi prvi koji se zali, ali iz moje laicke perspektive ne vidim problem, pa me stvarno zanima.
smayoo kaže:
Čuj, kad smo već kod toga, daj malo pobliže - što ti na Macu radiš i koliko o njemu ovisiš?
ne smatram se pro korisnikom, jer ne ostvarujem direktne prihode preko maca iako ga dosta koristim za svoj posao (urar), od malog weba (iWeb), organizacije slika (aperture), jednostavnog video editinga, pa do klasicnih "uredskih" aplikacija. dakle o macu ne ovisim, da ga nema prihodi bi mi ostali tu negdje, ali bi mi zivot IMHO bio kompliciraniji.
mac mi je u kombinaciji sa iOSom ultra koristan, i bas aplikacije kao sto su remindersi (koji i sada rade na macu u sklopu iCala) cine zivot jednostavnijim.
sad dali ne treba nikad nista mijenjati jer je do sad bilo dobro? mislim da ne. to sto sad imamo odvojenu to do listu od kalendara, ne vidim kao neki pad kvalitete. niti se radi o nekoj redundanciji podataka, niti o nekoj "tekoj" aplikaciji koja jede resurse. iMessage, notes, notifikacije, twitter integracija... ponavljam mozda iz moje ne pro perspektive ne vidim kvaku, ali cini mi se da se ne radi o nekim aplikacijama koje okrecu OS X naglavacke. pa vecinu toga, ako ne i sve, korisnik ne mora uopce ni vidjeti ni koristiti ako nece.