18.02.2012 | 22:19
Sank kaže:
nema smisla s tobom ulaziti u rasprave jer baš uvijek ćeš ti naći objašnjenje zašto si u pravu i kako ti zapravo nikada ne griješiš.
Ako pažljivije potražiš, naći ćeš brojne primjere gdje sam uvažio tuđe argumente i priznao da griješim. Problem je, naprotiv, taj što *ti* ne voliš da ti netko ukaže na tvoje pogreške. Pa onda više nije bitno diskutirati argumentima, nego pljuckati i podjebavati. Ali, ne brini. Nisi jedini. Zapravo ste u većini. No to ne znači da ste u pravu.
Eto, ko sad, ti si mislio na developer verziju, a to što to nema veze s našom raspravom, to nije bitno, bitno je da si ti u pravu
Development was completed on November 8, 2006 and over the following three months it was released in stages to computer hardware and software manufacturers, business customers and retail channels. On January 30, 2007 it was released worldwide
A s kojom to raspravom nema veze? Tom da si htio nešto dokazati matematički, kao - cijena podijeljeno s godinama - a pri tom ti je bilo lijeno provjeriti koliko je to točno godina, nego si onako ofrlje napisao "ubrzo"? A što - dvije i pol godine (čak i više - skoro 3) - to je "ubrzo"?
Možeš srat koliko hoćeš, ali činjenica ostaje da si sam u svoje go*no ugazio. Što se cijene tiče, ja se cijene nisam uopće ni dotakao.
Tony Soprano kaže:
Evo kod mene isto Lion radi ko urica, hvala dragom Bogu, nadam se da će tako i ostati..
Pa jel dotle došlo da moramo Bogu zahvaljivati da radi? Sorry, jbt, ali nismo zato tako skupe kompjutere kupili, da Bogu zahvaljujemo da rade kako treba...
Vanjuška kaže:
Što se tiče bugova u Lionu, vidim da se par ljudi žali, tako da ne vjerujem da je to slučajnost - no ne znam jesu li pokušali sa čistom reinstalacijom riješiti mogući problem?
Čuj, tu se deseci starih korisnika svaki barem po deset puta na ovom forumu hvalilo kako nikad (*NIKAD*) nisu radili clean reinstall jer to Mac OS-u ne treba (kao - "pa jbt, nisu to windowsi"). A što sad? Došli smo, dakle, na Windowse?
Smayoo pak plače za Syncom, ono hej, ako već koristiš inferiorniji mobitel, javi se proizvođaču tog mobitela da ti da podršku za Maca, kaj jebeš Applea s time? Ako hoćeš da dela, tu ti je iPhone, uzmi ili ostavi
Točno tako. Kako vrijeme ide - čini mi se, bit će - ostavi. Govoriš kao da si Appleu na plaći. Javi im se da ti kapnu koju paru za PR.
Moj "inferiorniji" mobitel se synca bez žice i bez interneta (i bez plaćanja prometa za syncanje), za razliku od "superiornog" iPhonea. I sve do 10.7 synca se bez žice s Macom super. I Apple, i proizvođač mobitela dali su podršku za to. Samo je Apple odlučio ukinuti podršku za sve što nije Apple. BIli su to i jednom prije napravili pa su radi toga ostali na 5% tržišta.
I tako... Malo podbadanje ne škodi.
Je... To ti je uvijek dobra taktika kad nemaš prave argumente. Nazoveš nekog inferiornim glupanom i time dokažeš svoj superiorni intelekt. Ako te zanima unaprijediti je - ima jedna zgodna knjižica od Schopenhauera. Zove se "Eristička dijalektika".