24.05.2016 | 13:06
Da, možda padne 102 cm, soba ima 25 m2, ali i kosi strop sa strane na kojoj se nalazi krevet i TV:)
A ovo za izdanje 4.5 sam čuo, ali brine me da ne nabiju cijenu od 5000 kn opet...
Uglavnom, ne uzimam sada još ništa - tek sam u fazi internet istraživanja i raspitivanja, moram otplatiti Dormeo prvo...
Samo mi je žao što će Euro pa su popusti, ali bit će popusta i za Božić.
I odgovor za pitanje carine - nisam uračunao...
A jeste li znali da DBVT od 2020. godine postaje obsolete? Odnosno, da oni koji imaju te telke, iako stare tek dvije godine, LED HDTV i štošta, nakon 2020. neće moć gledati TV ako su direktno priključeni na antenu.
Mora se sada paziti i da TV bude DVBT2.
Stvar je u kompresiji mp2 i mp4, dok smo se mi 2010. busali u prsa kako idemo na digitalu prvi u bivšoj Jugi i prešli na duplo lošiji DVBT, Slovenci su pričekali godinu dana i odmah prešli na DVBT2...
Nama je trebalo pet godina da priznamo pogrešku, i još pet da je popravimo će trebati. A koliko se netko nakrao novaca u cijeloj priči u Odašiljačima i vezama - o tome da ne pričam...
P.S. Nisam računao na carine john st...
Evo, odlučio sam se na ovu - Samsung televizor UE40J6272, 40", LED, Full HD - zaobljen ekran:)
3.300 kn najskuplja - negdje ih ima i po 3000, znači do Božića će pasti i ispod...