12.07.2017 | 13:15
Što se ljetovanja tiče... Moja točkica je isto u zelenom kvadrantu, al je nekako preblizu centru, pa me stamota objavit
S tim što su meni neka pitanja (tvrdnje) preuska iliti previše crno-bijela da bih mogao kvalitetno odgovoriti.
Npr:
"I'd always support my country, whether it was right or wrong."
- Dakako da ću uvijek podržati svoju zemlju, ali ako je "u krivu", onda ću priznati krivnju i podržati je tako da pokušam ispraviti ono što je krivo.
"Our race has many superior qualities, compared with other races."
-Slažem se s ovom izjavom, a složio bih se s tom izjavom i da sam crnac
Mislim da su neke karakteristike uvjetovane rasom, kulturom, spolom itd... Vrline kao i mane. No, ne bih rekao da je neka rasa općenito vrijednija od druge.
"It's a sad reflection on our society that something as basic as drinking water is now a bottled, branded consumer product."
- Mislim, kakva je ovo tvrdnja? Kao prvo, Bogu fala da imamo vodu u bocama i da je možemo nositi sa sobom umjesto da tražimo najbliži izvor. Oke, catch je u "branded". Dakle, znam koja radna organizacija se potrudila bocirati (flaširati? hm...) vodu i omogućila mi komociju. Isto tako preko "brandinga" mogu pratiti kvalitetu proizvoda - da znam da voda nije crpljena iz bunara pored gradskog smetlišta već su je punile putene djevice na samom izvoru Cetine gdje žive jednorozi. I, dakako, oplemenile je svojom djevičanskom zvjezdanom prašinom.
Da su me pitali jel vidim problem u tome što korporacije dolaze u posjed izvora pitke vode i što na taj način dolaze do moći s kojom mogu kontrolirati narode i ljude... Rekao bih da bi to mogao biti problem. Za ljude. Ne za korporacije.
Eto... Da ne komentiram sad baš sva pitanja koja su mi sumljiva