02.08.2017 | 14:30
smayoo kaže:
hjp.znanje.hr/index.php?show=search_by_i...yword=nepo%C4%87udan
nepoćudan = koji nije nekom (ob. vlastima) po volji, koji nije u skladu s vladajućom ideologijom; nepodoban
Kao i uvijek, tvoji su postovi obrisani jer su
uvredljivi i svađalački, a ne zato što bi bili nepoćudni (kome? meni?
) jer se taj kriterij na Jabučnjaku ne koristi, niti zato što je u pitanju govor mržnje. Da je u pitanju govor mržnje, thread bi zaključao i podnio prijavu tvojim kolegama da se oni dalje bave tobom.
Opet ti glumiš budalu. Ustvari, ne glumiš.
Uvredljive postove prvo plasiraš ti, no oni su "način razmišljanja". Tuđi uvredljivi postovi su najgrublje uvrede vulgaris - tvoji su "način razmišljanja" (zajebancija kao i one spike o šefovima - šef ne spava, on razmišlja; šef ne kasni, on je zadržan; šef ne ždere, on degiustira... itd itd).
Kada dobiješ činjenično komentirano zašto je to uvreda i podmetanje, onda se to briše jer Mr. Kompleks ne trpi da je tu netko bolji i pametniji od njega, i kao i svaki lopov ne voli biti ulovljen na krivoj nozi, svako raskrinkavanje doživljavaš kao gubitak - a to si ti ne smiješ dozvoliti, ipak si ti "manga", barem na forumu ako već nisi nigdje drugdje.... Onda proradi kompleks koji briše sve što ukazuje na tvoje pokvarenosti i dvoličnost, jer druga Titu se ne smije vrijeđati. On je slao na Goli otok, ti brišeš postove (i vjerojatno čezneš za vremenima kada bi ti mogao slati na Goli za iste stvari, ili u zatvor...).
Za razliku od tebe, ja ne koristim riječi kojima ne znam značenje, a
nepoćudan je moj svaki post koji jasno nije po volji forumskom vladaru, a to si ti. Tako da te taj pojam odlično opisuje. I ne znam po čemu se ta riječ "ne koristi na Jabučnjaku" (još jedno tvoje izmišljeno sranje kojeg nema u pravilima), jer to je, za razliku do "blatantnog", ipak hrvatska riječ. Ja da bih pisao po forumu ne trebam prvo Googlati u potrazi za posebnim riječima sa kojima bih se pravio jako pametan i načitan, a što ti vjerojatno vrlo redovito radiš.
O svađalačkim postovima ne treba trošiti riječi,
ti ih pokrećeš (zato si jedini TROL ovdje), nevino spuštajući svoje podle uvrede predstavljajući iste kao "način mišljenja", iako je namjera vrlo jasna.
smayoo kaže:
Ali ja ne nalazim za potrebno arogantno vrijeđati svakog tko stavlja kritiku na moj način razmišljanja. U tom smislu sam sigurno bolji od tebe.
To nije način razmišljanja, to je direktno podlo vrijeđanje i podmetanje. Ako ti je to način razmišljanja, onda si kao osoba bezvrijedan.
smayoo kaže:
Naravno da nema. No, ako misliš da ima, prijavi ti mene svojim kolegama pa da vidimo da li je to što ja pišem vrijeđanje policije. Jer, kao što znamo, vrijeđanje policije je također nezakonito.
Ti si neki utrenirani budalaš ili si tek počeo sa treningom?
smayoo kaže:
Naprotiv, TI si taj koji uvijek vrijeđa, pljuje i napada, i ne daje argumente za svoje stavove.
Pa dovoljno je pogledati tvoje tvrdnje i ocjene rada policije i što je ista trebala (ti si baš taj koji se "kuži" u taktiku i tehniku postupanja policije, a još više u njezine ovlasti),
pa da je čovjeku jasno da tu osim lupetanja i blebetanja nema ničega, ni jednog argumenta, činjenice, ničega osim zle volje i namjere vrijeđanja i prozivanja i zloupotrebe mod-položaja da bi prodavao svoje debilarije i uvrede. Ti smiješ što hoćeš, drugi ti ne smiju ni odgovoriti, i ja sam trol, a ti si mozak svemira?
smayoo kaže:
I opet - TI si trol na ovom forumu. Ali eto. Politika redakcije je takva da te radi toga neće nitko izbaciti. Pa trolaš i dalje.
Trol - jedini - ovdje si ti, a jesi jer si zaštićen i jer si sam to možeš dozvoliti, uz blagoslov admina. T
i jedini iznosiš bezvrijedne, nedokazane, uvredljive i omalovažavajuće ocjene nečijeg rada i onda se čudiš kao pura dreku kada dobiješ adekvatan odgovor, koji u biti priželjkuješ.
smayoo kaže:
Da citiram žapca (i tebe također) - kome se ne sviđa - neka ode.
To je jasno, odavno sam rekao da je forum tvoja privatna prčija za liječenje ljevičarskih kompleksa manje vrijednosti. Jer ti jesi iskompleksiran. Vjerojatno svršiš u gaće svakim obrisanim postom, to je jedino mjesto gdje si netko, inače si vjerojatni nitko i na poslu i doma. Da te se makne sa mjesta moda, vjerojatno od straha i inferiornosti ne bi više napisao ni riječi.
smayoo kaže:
Policija je mogla i trebala djelovati REPRESIVNO, na samom početku, kad su taksisti napravili kaos na cesti. I tada sukob ne bi eskalirao i ne bi došlo do fizičkog obračuna.
Nemaš pojma. TI ćeš reći što je policija trebala i kako? TI??
smayoo kaže:
Svatko tko ne tumači moje riječi u zloj namjeri, mogao je to tako shvatiti. No, nije bitno, ako nisam bio dovoljno jasan, evo pojašnjenja - to sam od početka mislio.
Tvoje riječi su ovdje napisane isključivo u zloj namjeri. A tvoja dvoličnost i pokvarenost se iskazuju kada to ideš braniti, glumeći nevinu budalu.
=========================
Obzirom mi je učešće na forumu gdje nekakav Smayoo liječi komplekse brisanjem tuđih postova ipak previše, i uvreda mi je za zdrav razum da o mojem trudu pisanja i učešću odlučuje netko toliko iskompleksiran i inferioran za najnormalnije životne situacije, ja ovime prekidam svoje učešće na forumu.
Meni to nema smisla, ponižavajuće je da na mojem pisanje netko nameće svoju iskompleksiranost i zloupotrebljavanje položaja na moju štetu. Kome je to prihvatljivo, neka, meni nije, ja ne želim pisati u nekakvom grču ili strahu da moje riječi neće nekakav "smajo" krivo shvatiti, jer ja pišem otvoreno, direktno, argumentirano i bez dlake na jeziku, a to bolesniku sa forumskom vlašću očito ne paše.
Kako ne pušim te ljevičarske podlosti i pokvarenosti i glumljenje budale i nevinašca dok sipa uvrede, omalovažavanja i pljuvanja, moram ipak brinuti o svojem ponosu i iskrenoj otvorenosti, bez povinovanja nečijim kompleksima, Takav jadnik ipak ne može odlučivati o meni ni na koji način. Hvala svima. Dok se ne vrate moji izbrisani postovi, ja neću sudjelovati u radu foruma, to je moja časna i moralna odluka. Još jednom hvala svima i isprika ako sam nekoga uvrijedio ili mu se zamjerio (to se ne tiče "smaje").