24.02.2019 | 18:43
E, moram se pohvaliti da sam KONAČNO nagovorio majku prirodu da da Fiestu (2006. godište, tu negdje) preko Kaska da se popravi SVE što se popraviti da. Čak su mu sve plastične djelove zamjenili koji su popucali, onu kvaku od sica da se nagne naprijed jer se strgala (ima dvoja vrata), išli su do tog detalja da su upotpunili natpis FIESTA, jer nam je par slova ili otpalo ili ih je netko maznuo. Ali, najviše su me impresionirali kako su prednje farove očistili. Bili su onako zamagljeni i izvana i iznutra, a sada su kao iz dućana. Na rubovima se vidi da su ih polirali, ima ostatka neke paste.
Osim toga, na zadnjem sjedištu je zamijenjena plastika kojom također spuštaš klupu, a koju sam strgao ja noseći tepih (uguravajući ga kroz gepek) na kemijsko. I što je zamijenjen suncobran na mjestu vozača jer je bilo puklo ogledalo još kada sam je ja skuco prije deset godina, ali nismo skužili pa nije zamijenjeno tada.
Ostala je jedna ogrebotina koja se više niti ne vidi toliko jer je auto poliran. Ma super da me konačno poslušala.
Ja, iako ga ne vozim - zadovoljan.
Stara pak, divlja da će je Kasko sada izaći 1600 kuna skuplje.