25.09.2021 | 08:07
Ne rudarim, ali ima evo vec 3 godine, investiram u kriptovalute. Naravno, "pump and dump", Elon Musk, dogecoing shibainu i te sheme zaobilazim u sirokom luku, koliko god to privlacno izgledalo za neku brzu zaradu
Drzim portfolio od 3 do max 5 kriptovaluta (niti jedna nije BC, Etherium ili Cardano - to su kao tri najjace). Uglavnom kada ukeban neku da bi se moglo dugorocnije ulagati, odradim dobro istrazivanje... tko stoji iz nje, na sto se cijeli projekt usredotocuje itd.ima tu puno varijabla koje utijecu na moju odluku uloziti ili ne... kad to moje istrazivanje dode do zakljucka da su ozbiljni ljudi iza projekta, ili ozbiljne firme i da projekt ima smisao i eventualno buducnost, onda ulozim. Ja to onako dugorocno... nisam drzao niti jednu kriptovalutu krace od 5 mjeseci... kada vidim da pocne "srat" cekam neku sebi zamisljenu cijenu i prodam. Ako vidim da projekt napreduje, razvija se itd. drzim, bez obzira ako i cijena padne u nekom trenutku.
Jos nisam izgubio novce (sto dakako ne znaci da necu
- a valjda necu). Uglavnom, ono sto sam prije 3 godine ulozio svojih novaca sam izvadio, tak da sad kak se kaze "mlatim tudom lovom po stolu", odnosno sve sto mi je ulozeno u kriptovalute je iz zarade od iste kroz 3 godine. Zadnja na koju sam se zapikirao je Hedera Hashgraph...
Sve u svemu, necu ulaziti u brojke, ali niti jedna banka mi ne bi dala tolike kamate da mi novac stoji na nekom racunu