22.03.2023 | 17:55
m@xym kaže:
A, kad smo već kod toga, nemojmo zaboraviti da su prvu armiju svijeta pobijedili ratnici u sandalama, sa kalašnjikovom u ruci.
Necemo izvrtati teze
Nisu Talibani pobijedili i otjerali Amere, vec su politicari koji su vojsku tamo poslali, naredili da se isti ti vojnici povuku.
Jest izvedeno ruzno i izgledalo je kao bjezanija, ali daleko od toga da je NATO vojnicki tamo porazen.
Ne treba zaboraviti da smo mi u pustinji imali svaki dan 15 razlicitih vrsta jela u 7-8 tematskih restorana (americki, asian, britanski itd), svjeze voce i povrce, morske plodove, jastoge, BBQ. Sve svjetske brendove sokova, slatkisa, energetskih pica. Ako ni to nije dovoljno, imas u ponudi i Pizza Hut, Burger King, KFC, Starbucks, pa kubi sebi sta ti se svidja. Sve to u pustinji u pola ratne zone.
Free shipping za online shopping. Kandahar u Afganistanu je za Amazon/Ebay/Target/Wallmart bio americka lokalna posiljka. Prije sam ja kupio iPad u ratnoj zoni, nego je uopce dosao u prodaju u Hrvatsku recimo. I to po kojoj cijeni
I onda to usporedjivati sa ruskim vojnicima koji kradu po kokosinjcima jer su gladni :/
Amerika je jedina prava svjetska vojna sila na svijetu. Kina je na tom putu ali treba proci jos par desetljeca da im mogu parirati. Rusija je raskrinkana i ne znam da ce ikada vratiti "ugled" baziran na lazima i mitovima.