Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

18.05.2013 | 19:10

24.05.2013 | 16:02
Voze se Mujo i Haso od Tuzle prema Zenici i povremenu sreću stopere. Odluče da će eventualno povesti samo ženske, ali kad vide što im nude za prijevoz.
Mujo: Do kud ćeš djevojko?
Stoperica 1: Do Zenice.
Haso: A što ćeš nam dat za to?
Stoperica 1: Pa evo idem prodat jabuka, pa vam mogu dati jabuka.
Mujo: Haso, treba li nama jabuka?
Haso: Ne treba! Vozi dalje.
Mujo: A do kud bi ti djevojko?
Stoperica 2: Do Zenice.
Haso: A šta bi nam dala za to?
Stoperica 2: Redaljku!
Mujo: Haso treba li nam redaljka?
Haso: Ne, vozi dalje!
...15 sekundi kasnije...
Mujo: Haso, a šta je to redaljka?
Haso: Ne znam. Ajmo se vratiti i pitat ju.
... te se oni vrate...
Mujo: Mala, a šta je to redaljka?
Stoperica 2: Skinem gaće pa dam jednom, i onda dam drugom.
Mujo: Haso, trebaju li nam gaće?
Haso: Ma kakvi! Vozi dalje….
24.05.2013 | 17:09
Nestala Vutra na Jamaici,nema ni za lek.....kad sede dva Rastamena,i kaze jedan...'Sto smara ovaj Rege'..
24.05.2013 | 17:18
24.05.2013 | 17:25
Zaliva Travnjak Narkoman po ceo dan....
Gleda ga komsija,pa ga pita:'Sta to radis komso,po ceo dan zalivas?
kaze narkoman,zalivam travnjak,zbog Krokodila....
kaze komsija,pa tu nema krokodila....
Narkoman...pa nema Kad Ja Zalivam...
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
24.05.2013 | 18:53
Dolazi Fata kući i nađe Muju u spavaćoj sobi s drugom ženom.

Zgrabi ga pobjesnjela Fata za polni organ i odvuče ga u garažu.

Stavi mu ga u mengele i dobro ga pritegne.

Kuka Mujo da ga boli, ona ništa.

Izvadi Fata ručicu od mengela i uze testeru u ruke.

Mujo se počne derati na sav glas:

- "Stani bona Fato, šta to radiš? Ma nećeš valjda zbog jedne sitnice da mi ga odsječeš?"

Tek će ti Fata sa osvetničkim osmijehom na licu:

- "Jok ja, Mujo, ti ćeš. Ja ću samo zapaliti garažu."

24.05.2013 | 19:24
Pretpostavljam da je mengele=šrafštok!
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
25.05.2013 | 15:53
yep

mengele (grč. magganon, tur. mengene) pl. procep, zanatlijske sprave ze stezanje i presovanje.
25.05.2013 | 17:18
Omiljena Igracka,za vreme Inkvizije:)
25.05.2013 | 17:40
Dajte, ljudi, pa jel to zbilja nekom smiješno? Taj zadnji "vic" meni više sliči na scenario nekog jeftinog B američkog horrora, nego na nešto što spada u temu "evo i malo humora".
25.05.2013 | 18:20
Smayoo..danas je Dan Mladosti,a gde su mladi tu je i sala..
25.05.2013 | 22:11

iPod-80d2c7a69dfc75287266bad61be08849.jpg
27.05.2013 | 09:38
Ugledao amerikanac hercegovca kako nosi mrtva medvjeda pa ga pita: "grizli?"
Na ša mu hercegovac: "jok bola, davio rukama"
07.06.2013 | 19:16
Kamion udario Štefov traktor. Na sudu, odvjetnik vozača kamiona ispituje Štefa.

- Zar niste gospodine, neposredno poslije udesa, izjavili da vam ništa ne fali? - upita odvjetnik.

- Paaa, objasnil vam bum kak je bilo.Taman sam natovaril moju najbolju kravu Rumenku na....
- Nisam vas pitao za detalje - prekide ga odvjetnik. - Samo odgovorite na pitanje!
Da li je točno da ste vi sami izjavili neposredno poslije udesa da niste povrijeđeni?
Štef odgovori: - Paa, upravo sam krenul na sejam sa mojom kravom Rumenkom na prikolici...
Odvjetnik ga ponovo prekine: - Gospodine suče, samo želim da se potvrdi činjenica, da je gospodin izjavio policiji koja je izašla na lice mjesta, da je on nepovrijeđen i da mu ništa ne fali. A eto sada, nekoliko tjedana poslije udesa mijenja priču i tuži mog klijenta. Ja sam uvjeren da je on prevarant. Molim vas recite mu da samo odgovori na postavljeno pitanje.
Sad se već i sudac zaintrigirao za Štefovu priču, pa uzvrati odvjetniku:
- Neka ga, nek' ispriča to u vezi sa svojom kravom.
Štef se uljudno zahvali i počne iz početka:
- Paa, kak sem već rekel, taman sam natovaril svoju najbolju kravu Rumenku na prikolicu i krenul na sejem, na raskršću se pojavil neki veliki kamion, izjuril je z sporedne na glavnu, ravne vu moj traktor. Hitil nas je sve v jarek - ja sem zletel v levi, a Rumenka v desni jarek. Hudo me je bolelo i nisem se mogel pomeknuti.
I onda sam čul Rumenku kak stenje i muče. Znal sam da je jako povređena. Je brzo došla policija. Kad je gospon policajac videl moju Rumenku izlomljenu i svu vu kervi, izvadil je pištolj i pucal joj je u glavu, prav med oči, da se ne muči. I onda je prešel put, došel do mene i me pital: "Kako se osećate, ste povređeni"?
"Gospon sudec, pa kaj biste mu vi povedali!?!"
07.06.2013 | 19:18
Na kraju sastanka šef pita:
- Ima li tko kakvih pitanja?
A jedan radnik će:
- Imam ja. Šefe, j...eš li ti išta osim nas?
07.06.2013 | 20:13
To me sjetilo na istinitu zgodu kad je na jednom sastanku moja bivša kolegica u žaru svađe rekla svom tadašnjem šefu "Pa jesi ti mene našo je*at!!??" (misleći, naravno, na neseksualni oblik glagola), a on je, jednako ljut, njoj odvratio "Ne, tebe je*e xxxxx!!!" (navevši ime kolege za kojeg se nagađalo da se s njim šilji povremeno, iz razonode, u uredu nakon radnog vremena).
14.06.2013 | 14:50
Nije dugo trebalo

14.06.2013 | 17:07
26.06.2013 | 13:41
01.07.2013 | 18:16
www.wimp.com/indiapakistan/
01.07.2013 | 18:41
"Ministry Of Silly Walks"
01.07.2013 | 19:21
Čekaj... Jel to neki skeč ili je to zaozbiljno tako?
01.07.2013 | 19:34
Mnoge zemlje imaju te parade sa smjenom straže. Pa šta ne bi i oni
01.07.2013 | 20:40
mario.zg kaže:
Mnoge zemlje imaju te parade sa smjenom straže. Pa šta ne bi i oni

Ma je,ali ovi malo previše dižu noge,kako znaju da nisu zrakom prešli graničnu crtu
01.07.2013 | 20:52
Ako pređu, jave im ovi iz kontrole zračnog prometa da se malo uozbilje.
02.07.2013 | 23:35
Legenda John McAfee objašnjava kako deinstalirati njegov antivirus:D
Sorry, video je na postu niže zbog problema s linkom.
02.07.2013 | 23:47
03.07.2013 | 00:28
03.07.2013 | 01:25
kao da je izasao iz nekog GTA serijala
definitivno zabavniji od kolega u IT industriji!

09.07.2013 | 18:18
Voze se žena i muž. Zaustavlja ih policajac.

• Zašto ste vozili 65 km/h, kad je dozvoljeno 55?
Muž:
• Nisam, majke mi, vozio tako brzo.
Žena:
• Što lažeš, vozio si 70.
Muž:
• Zaveži, kučko!
Pandur:
• Niste stavili ni pojas.
Muž:
• Sada sam ga upravo skinuo.
Žena:
• Što opet lažeš, nisi ga ni stavio.
Muž
• Zašuti, kozo jedna!
Policajac pita ženu:
• Da li on uvijek tako priča sa vama?
A žena će:
• Ne, samo kad je pijan.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 minuta
  • Ender: ja mu psujem zenu, pa mi nekako bude lakse :)
  • drlovric: Cijene svega oonako divljaju, nitko normalan ne zna zasto. Sada barem znamo kome mozemo opsovati i za sta je kriv, i za sta nije. Bude covjeku nekako lakse :)
  • Bertone: *jep=još
  • Bertone: Kaj se brinete za amere, Tim Cook je podmazao Donaldovu inauguraciju sa 1 mil $ za što se zna i tko zna koliko jep prije toga tak da bu se našao neki izuzetak od carina.
  • Ender: znaci ko je kupio iPhone - kupio je. a mnogi smo se zalili da su skupi, evo tramp nas demantuje...
  • Yonkis: [link] iPhones Could Cost Up to $2,300 in the U.S. Due to Tariffs, Analyst Says
  • Yonkis: Apple loses $250bn in market value from Trump tariff hit [link]
  • drlovric: Ponekad snimim neki telefonski razgovor, ako to ima veze sa AI
  • drlovric: Ja radim na engleskom, svi accounti su mi US. Posao mi je da telefoniram i mailove saljem. Skolski primjer AI Apple korisnika. NITI JEDNU JEDINU KORISNU STVAR nisam dobio od tog njihovog AI filma :)
  • drlovric: Koliki god fijasko bio sa AI, posteno su rekli da ce prvo biti USA, kasnije ostali, HR vjerojatno nikada :) Tako da ne razumijem potrebu da mijenjas mobitel na osnovu obecanja koje se na tebe i ne odnosi. I jos treba netko takve korisnike da sazaljeva :) JBT.
  • cariblanco: Pa 16 pro se ne kupuje zbog AI, nego zbog susjeda :D
  • Yonkis: Žao mi je svih ljudi koji su kupovali 16 pro seriju zbog “uživanja” u AI. Apple, čekanje da vidiš što će od AI (tuđih) biti te jako koštalo.
  • accom: Evo što se tiče tekst smoothing-a... usporedjujem stare screenshote s novima i stvarno postoji razlika!
  • Yonkis: PSA: nemojte raditi reset svih postavki na iPhoneu (jer nisam znao passw za enkriptirani backup pa je to bilo riješenje) jer nećete moći dodati broj telefona za iMess i FT (barem kod A1)
  • miomika: Radi AI, image playground i ono čišćenje fotki. NE radi: iPhone Mirroring niti call recording
  • Borisone: Nadam se da će EU nagazit Apple da prekine s tim sranjem da im OS izgleda kulturno samo na retina ekranima.
  • Borisone: Možda je kava bila slaba. Provjerim večeras još jednom.
  • accom: @Borisone, može bit! Ujutro me pričekao updated system... al do tvoje "šale" nisem obračao pažnju... teško reči. :)
  • Borisone: Znam da zvuči kao prvoaprilska šala, ali može li netko provjeriti da li i njemu na macOS 15.4 na 1440p monitorima sada tekst izgleda manje nazubljeno nego prije.
  • Borisone: Od sinoć dostupni novi macOS, iOS, ...
  • JOHN: :)
  • Yonkis: @JOHN, evo možeš rentati ulaznicu: [link]
  • JOHN: Ja pokušao. I dva puta izvisio u čekaonici. Vjerojatno ću na drugi koncert
  • Zdravac: Dvije su kod mene (fan pit) :)
  • Zdravac: Jel netko uspio kupiti karte za Thompsona?
  • smayoo: @drpongrac23, evo sam ti je bumpao :)
  • Zdravac: Ja sam baš danas odjavio Apple Music i ostajem vjeran Spotify-u. U 3 mjeseca nisam dvaput koristio Apple Music, jednostavno mi ne treba uz Spotify
  • Zdravac: :)
  • Zdravac: ...Ako neznaaaaš šta je biilooo...
  • Yonkis: Šta se radi, šta je bilo.. :)
  • drpongrac23: Aj d Smayoo otvori temu "Šta se radi", ja sam je nedavno otvorio, ali uz sve bsvoje algoritme je ne nalazim!!!
  • drpongrac23: Naravno, Apple Music playliste - kod mene sve legalno, oduvijek!!!
  • drpongrac23: Šta radi ekipa?!? ja samo opušteno... Radim playliste, priprema pizze za sina, iščekivanje žene da dođe sa posla... :)
  • smayoo: Nadstrešnica do 20 m2 se može graditi bez projekta i bez dozvole. Za više informacija piši u forum
  • Zdravac: dimenzije su sada 5 x 7 m, htio bih samo produžiti za 3 m
  • Zdravac: Ekipa, koliko bi okvirno koštala izrada glavnog projekta za povećanje nastrešnice sa 35 m2 na 50 m2, htio bih i struju na njoj. drvena konstrukcija sa ravnim limenim krovom
  • gesundheit: Ima li tko crni titan band L za AWU2?
  • Yonkis: Također, ako pitaš bilo koji AI npr Grok, Perplexity, Copilot, ChatGPT i postaviš baš to pitanje (plus detalji) možda već dobiješ neki dobar lead za daljnje rješavanje.
  • Yonkis: Otvori novu temu u Forumu te navedi koji je OS i koji MBook kao i koja verzija softwarea jer tu na Vikalici ne možemo u detalje tj dopisivati se naširoko.
  • Novak: Netko tko mi može pomoći sa Mac-om! VideoProc Vlogger radi na HPu (Windows) ,ali taj isti program NE RADI na Macbooku!
  • Gjuroo: Mbappe je od modrića dobio jedan atomski slijeva.
  • Sarek: Možda je igrao i Football manager. Imam ja dva bliska prijatelja koja su rekli da to stvarno pomaže. Glavni su u kladionici
  • drlovric: @Ender: Normalno. Skidaj gace, nuklearke su u silosima :)
  • m@xym: ... ma ne, nego je to je zato što je Dalić primjenio Starcraft strategiju...
  • Ender: hoces reci da je trebalo da spusti gace i da se predaju, jer je to nuklearna sila? :)
  • drlovric: Izgubi nuklearna sila FRA na Poljudu :)
  • Yonkis: Novak: zanemari prijašnji link, ovo je ono što tražiš: [link]
  • Yonkis: Novak, evo probaj ovako: [link]
  • ^SuperUnknown^: Ako netko treba origigi silikonske maskice za iPhone XS Max, 12 Pro Max, Samsung Galaxy S9 nek javi u PM :)
  • Novak: Da li je moguće prebaciti Tor browser bookmark sa windows PCa na Macbook?! Hvala.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.34 Seconds

Provided by iJoomla SEO