26.06.2019 | 20:58
alojz kaže:
Da li netko tko je već koristio Apple pay može napisati kako to funkcionira? Neke tips and tricks?
Sad bi išao bezveze u pekaru isprobati
Koliko sada vidim na iPhone dva puta stisnem power tipku, prst ili faca i samo prislonim mob.
Ima neki drugi način? Do sto kuna bez autentikacije?
Kako radi na satu?
Samo prislonim?
Pošto je on osiguran sa šifrom i otključan je dok ga ne skinem sa ruke.
Na apple watch samo treba kliknuti dva puta "vodoravnu tipku" izađe kartica i kaže da je sve spremno, i samo prisloniš uz čitač... (ako je dodana kartica na iphoneovoj wallet aplikaciji, meni nije odmah bilo i na satu, već sam trebao ući u apple watch aplikaciju i tamo je isto dodati da bi radilo)
Ne znam kako funkcionira na X, XS, XR modelima, ali na SE ilitiga oni koji imaju touch id, samo prisloniš uz čitač (ne moraš ni "probuditi" mobitel) i odmah se prikaže kartica i plaćeno (prst na touch id-u) ili kliknut dva puta brzo na home tipku na home screenu prikaže se kartica i platiš
Draže mi je puno plaćat preko apple watcha, samo dva puta tipka i hop gotovo... Reakcije ljudi na kasi su isto zanimljive haha
EDIT
Ako će netko uzimati Monese karticu i ako je željan da dobijemo obadvoje po 15 €, koristite kod "MARIN588" ili evo linka za skidanje aplikacije
" Get a €15 welcome gift when you open a Monese account and do the first transaction with the Monese Card. Just use MARIN588. Download the Monese app here:
monese.app.link/EMvPYa7eQW?invite=MARIN588 "
Čim platite prvu transakciju onda dobivamo novac
(kartica je došla meni za 3 dana u zagreb)