23.10.2013 | 02:16
Me like:
- ventilator mi se znatno rjeđe vrti preko 3k rpm
- Safari ždere bitno manje rama
- sve je brže nekako
- tagiranje je über korisno!
- jako jako mi se sviđa autocorrect za ne-engleski tj. za francuski i ruski na kojima relativno često pišem
Me no like:
- poklapanje kad je priključen vanjski monitor ne rezultira sleepom (dobro, ovo je možda neka postavka koju ja ne znam promijeniti al svejedno no like)
- redoslijed u Spotlightu nije ko prije i ne može se po volji podesit. sada mi je riječ u rječniku skroz dolje umjesto da bude prva ili pri vrhu, što mi bitno usporava rad kada nešto prevodim ili samo provjeravam.
- autocorrect ne radi u svim aplikacijama jednako dobro. npr. u Safariju čak i na različitim stranicama različito radi, a začudo, najbolje radi na Facebooku :O
- ne znam kako da "triggeriram" autocorrect kada sumnjam da je riječ krivo napisana tj. fali naglasak na pojedini vokal, a onda on ili kaže da nema greške a ja znam da ima (npr. eleves se može pisati i élèves i élevés i znači jako drugačije stvari, a on mi nudi bez naglasaka) ili kaže da ima grešku ali umjesto da mi ponudi alternativu, koju biram strelicom, samo mi zacrveni i moram desnoklikati...
Me no care:
- Finder tabs meni nit smrdi nit miriše. Možda mi je čak i draži "stari" sistem rada