23.10.2013 | 19:00
Kloba, ako još nisi instalirao, ja sam isto išla na update kroz app store, sinoć ga pokrenula kad se skinuo i jutros me dočekala lozinka za iCloud. Jutros mi je sve što sam otvarala bilo dosta sporo i tromo, već sam razmišljala gdje sam ono spremila instalaciju od ML-a
ali sam u međuvremenu bila na poslu a on je valjda od onda odvrtio sve što je morao i sad sve radi ok. Doduše ne primjećujem baš neku brzinu u odnosu na jučer..... Niti vidim povećanje RAM-a... Kako imam najosnovniju verziju Mac minija, ovo mi je bio najdraži feature
. Uglavnom, sve aplikacije koje sam do sad koristila mi najnormalnije rade tako da ne bi trebao imati problema ako preskočiš celan install.
iWork nisam imala ranije a ne planiram ga ni sada koristiti (za moje potrebe sasvim dovoljan Open Office) ali vidjela sam na app store da piše neka cijena kraj njega, znači da za nove korisnike nije besplatan. iPhoto i iMovie sam skinula besplatno iako ih prije nisam imala instalirane, piše kraj njih Released: 22 October 2013, znači nove verzije. Ista stvar i sa GarageBand ali ga nisam skidala jer mi ne treba.
Vidim da se ovdje priča o nekim novim ikonama i slično, ja moram priznati da ne vidim razliku a čini mi se da je sinoć netko od ovih prvih koji su ga skinuli čak spominjao i neke 3D ikone u docku ??
da ne duljim kad već jesam, ode ja sad