24.06.2017 | 10:58
zabac kaže:
Kolba -tebi sumozak u Kumrovcu isprali. To sto je bio "dobar" politicar to ga amnestira od genocida? Ne mozes usporedjivati Tuđmana i Broza. Tuđman je bio doktor kad je postao predsjednik, a Broz je bio i ostao bravar.
Nadam sekako ce jednog dana poceti sudjenje Brozu i politici koju je vodio i kako u RH ne bude niti septicke jame s njegovim imenom. Bio je ratni zlocinac i kriminalac. Takve bi ja izbrisao iz povijesti. On i Hitler se mogu pod ruku primiti jer su potpuno isti.
Za mene je Broz najveca tragedija koja se desila od "stoljeca sdmog" ovoj drzavi.
Eto vidiš, kao prvo - nisam Kolba, nego Kloba - već 123. put...
Jesam li napisao da se čovjeka treba gledati u cjelini, jesam li naveo igdje da mu treba oprostiti genocide?
Kao drugo - u Kumrovcu sam bio kao dijete jednom, i kao dečko drugi put - sve skupa na tri sata valjda. A ti pričaš o brisanju iz povijesti, i ja sam indoktirniran?
Pa Hitler je brisao iz povijesti...
Tuđmanovih 200 obitelji je izvrsna ideja - jelda? Todoriću dati firme za kunu, pa 25 godina kasnije shvatiti da ih je uništio - to je super? Al glavno da je Tuđman bio doktor...
Prestrašno...
Seljačina je seljačina, i sa tisuću začina...
Mi Hrvatine smo super, pogotovo oni koji nisu vidli dalje od Austrije pa nemaju pojma koliko smo nebitni na svjetskoj sceni. Al Bog i Hrvati!!! I sve će biti super. Eto - čekam na "sve super" od 95. pa je sve samo gore. Al to je sigurno Tito kriv...
A što se tipova koji nemaju fakultet tiče, ti si upravo na stranici koja veliča čovjeka koji je, kao i Einstein, mrzio školu, ali je imao prirodni talent i nevjerojatnu volju za izrađivanje savršenih kompjutora. Ali John Scully je imao fakultet i bio je doktor nauke, pa je sigurno bio bolji od prokletog hipija, zar ne?
To je isti tvoj pogled primjenjen na Jobsa i tipa koji je uništio koju svi volimo...
Al nema sa takvima poput tebe razgovora oko ovoga. Ako nije po vašem, mi smo svi crveni, žuti i crni vragovi - kao što je sam dr. sci. Franjo rekao na prosvjedu 101. (inače najvećem prosvjedu zabilježenom u modernoj Hrvatskoj - al nema veze - mi smo sigurno glupi). Kao i svijet, koji je na njegov sprovod poslao tri i pol zamjenika zamjenika...
A to koliko je potrebno za politiku imati posebnog dara (pazi - ovo je područje gdje je 1. svjetski rat započeo pucnjem, ali nitko ne spominje da je Princip išao na brifinge u London mjesecima prije, al to je druga priča - samo je spominjem koliko je ovo područje zajebano samo po sebi za vladanje)...
Znači, koliko je potrebno biti pametan i znati izabrati najmanje loše rješenje, jer dobrog nema - najsvježiji ti je dokaz Trump. Idiot da nema većeg. I pogledaj njegove predizborne govore o ObamaCare-u a pogledaj ih na tu temu sada. I sve ostalo...
A Kennedy je s Titom razgovarao 8 sati bez prestanka. A ovaj idiot s Kolindom 8 sekundi.