05.05.2022 | 08:09
dpasaric kaže:
Zaista aktivno uredništvo je spalo na tri osobe tako da se slažem da bi prije takve odluke trebalo napraviti barem neko informativno istraživanje, možda anketu da li brisati sve političke rasprave s Jabučnjaka koje nisu, evenutalno, vezane uz sam Apple?
Za ovo što si napisao o aktivnom uredništvu ne može se naći niti krivo slovo, i tu vam se mora skinuti kapa.
Pogotovo od strane mene koji sam završio tamo u dobroj vjeri vas trojice koju na koncu nisam ispunio.
Nazovimo to pravim imenom - razočarao sam vas i to je ljaga na meni.
Za to se iskreno ispričavam, ako me želite maknuti - slobodno to učinite.
No, imam samo jedno pitanje što se ograničavanja tema na Apple proizvode i usluge tiče - mislim da je Smayoo još onomad napisao da je najčitanija rubrika u ovom forumu "Razno".
Ako sam krivo zapamtio (kao onda sa Wikipedijom) unaprijed se ispričavam čovjeku.
Uglavnom, želim reći - vi ćete napraviti što se vi dogovorite.
I to je OK, jer vas trojica ulažete vlastito slobodno vrijeme da ova stranica liči na nešto i da svi volimo pogledati što ima novo.
Moja malenkost ipak voli pročitati što jedan autozaljubljenik i strojar Djuro Genijalac ima za reći o tehničkom aspketu rata (bilo kojega rata da se razumijemo), što Smayoo ima za poručiti o svojim iskustvima van Apple priče, pa tako možemo redom.
No, vi učinite kako hoćete.
Htio sam samo podsjetiti na taj dio cijele priče.
Ovdje se ipak dobiva malo dublja analiza nego na Twitteru, Facebooku i ostalim masmedia socijalnim stranicama zagušenim bukom neznalica.
Tu se nalaze ljudi koji ipak znaju, ako ništa barem za dva koplja više od ranije spomenutih, o čemu pišu.
No to je moje mišljenje.
Ne morate ga uvažiti uopće.