09.05.2022 | 14:42
Gledaj Smayoo,
za mene se to ovako iskristaliziralo:
Prvo su bile one slike iz Kine i Italije (Bergamo) izvlačili su mrtve samo tako, novi virus, niko ništa ne zna o njemu.
Pokušaji djelovanja, kao pranje ruku itd, maske nema zato i ne pomažu. Kad su shvatili da se ne prenosi brisom nego kapljicama, maske su postale bitne. Onda su saznali da se radi o inkubaciji od 7 dana-10 dana i da karantena i maska treba biti obavezna. Striktne mjere, koje su i urodile nekim plodom. Kod mjera je to da ako djeluju, svi će srati da nisu bile potrebne a ako ne djeluju svi seru da su pretjerane i da nema potrebe za tim.
Pazi Smayoo, ja sam kroz moj život nekoliko puta bio u situaciji da me satare neka meni nepoznata infekcija i to je bila opcija koja je the wohrst case, zato sam odmah krenuo u obranu.
Po pravilima epidemiologije virus mutira i mijenja svoju strategiju.
Pa su onda cijepljeni bili zaštićeni i ne prenose, pa su onda shvatili da i cijepljeni prenose. Ali ne tako strašno ko ne cijepljeni.
Sad je stanje na čekanju jeseni i tada će se pokazati da li je bolje biti cijepljen ili ne. Ja sam 3 puta cijepljen i nisam (osim one prve Corone) ništa osjetio.
Ali u svemu tome je bila spika da će se popustiti s mjerama kad bude >70% cijepljenih. To bi značilo da bi ja morao čekati da se svih 70% cijepe pa da mogu normalno živjeti! E u tom slučaju je jako bitno da se svi cijepe! I sloboda izbora je na mojoj ne slobodi normalnog života!
Sad su popustili potpuno, sad je novo vrijeme. I ako oni mogu, mogu i ja, izvinjavam se svakome koga sam nagazio a nisam trebao, iz mog ugla gledanja je svaki antivakser s tadašnjim znanjem bio izravno kriv za moju ograničenost koronom, jer da se cijepi ne bi bilo mjera i sve bi bilo normalno. Još uvijek sam mišljenja da bi bilo bolje da se svi cijepe jer je svakako bolje podnijeti virus cijepljen nego ne. Jesen će pokazati jesmo li već završili s tim ili ne. Ja mislim da nas tu još čeka neko iznenađenje.
Još jedanput molim svakog za ispriku koga sam uvrijedio ili nagazio.
P.S.: ako ovako ostane onda me zaboli spolilo ko će se i kad cijepiti, meni neće moći njihovi i moji virusi ništa. Ali ako dođe do neke opake mutacije moramo se ponovo prilagođavati. Ništa nije konačno a i još nije kraj.
Ali daj Smayoo da je Bill Gates to zakuhao je prejako? Ili?