09.05.2022 | 07:30
smayoo kaže:
Staljinizam nisam ja ni spomenuo. Ja sam samo rekao da sam već i prije doživio takvu sitničavu zloću od Austrijanaca. Nevezano uz coronu.
A taj kretenizam kad su kod nas zabranili kretanje između lokalnih samouprava pa ljudi iz Klane nisu maltene imali kamo u dućan, to sam i onda komentirao. Ne bih to nazvao staljinizmom - tek običnom glupošću i nama svojstvenoj averziji prema planiranju i sistematskom pristupu. Netko tko nikad guzicom ne mrda iz Zagreba zaboravio je (ili, vjerojatnije, nije ni znao) da postoje lokalne samouprave koje pješke prođeš u pola sata, u kojima nema ni doktora, ni ljekarne, ni benzinske pumpe, maltene pa ni dućana...
Nisi ti spomenuo Saljina, jer imaš dovoljno velik IQ! To moje se odnosi na Juru (koji stalno pretjerava sa predikatima).
Nego sva ta priča ima malo onog ”sad su zaustavili sve mjere (vidiš da nisu bile potrebne), ali imali smo mjere i nisu nam dali da se mrdnemo! Gdje je sloboda izbora? Gdje su ljudska prava itd. itd”. Daj, stavite dvije rupe na taj dokument i u registrator.