23.07.2021 | 01:39
m@xym kaže:
@Air
Zašto misliš da ja moram odgovoriti na svaki tvoj odgovor s kojim se ne slažem, ili ti misliš da se ja ne slažem sa njim?!
I zašto misliš da je to nekakav dokaz u prilog tvojoj tvrdnji da ja "preskačem djelove ili pitanja koji mi ne odgovaraju u raspravi"?
Ja sam napisao da "preskačeš dijelove ili pitanja" ali jedino mogu "prigovoriti" ako preskačeš pitanja. Kada sam rekao da mi nisi nedavno odgovorio to se odnosilo na moje pitanje upućeno tebi.
Koja sam to pitanja koja si mi postavio, ja preskočio?
Nemam namjeru kopati po postovima, proš'o voz...
Ono što želim reći, je to da je čak i doktorima teško reći da je nečija smrt posljedica samo jedne bolesti, jer u nekim godinama, jedna bolest doprinosi pojavi druge, a smrt obično dođe kao posljedica svega skupa.
Upravo ovo što si rekao se odnosi i na veliki broj slučajeva smrti koje su diktiranim automatizmom pripisane Covidu.
Upravo to je jedan od dokaza i odgovora tebi tko se ne drži znastvenog pristupa, nego šakom i kapom sve trpa u isti koš, dok im to odgovara.
Dalje, što se tiče PCR testova, to sam ti već odgovorio, da znamo da nisu pouzdani 100%, da znamo da mogu dati lažne rezultate, i da znamo da ih sve države koriste kao jedan od indikatora zaraženosti Covidom.
PCR testovi nisu nepouzdani.
PCR testovi nisu relevantni za nama potrebnu dijagnostiku.
To je onaj dio koji si izbjegavao.
PCR test će otkriti u gotovo svima nama virus gripe jer u svakom od nas ima barem jedan mali sitni, sitni djelić virusa gripe, jer smo gotovo svi bili izloženi na neki način njemu.
Da li smo mi zarazni? Ne.
Da li smo mi bolesni? Ne.
Isto je i sa Covid-om. Veliki broj ljudi je bio na ovaj ili onaj način u kontaktu sa virusom tako da je u njima ostao dio tog virusa.
Da ti sad ne pričam o zločestom / podlom podešavanju osjetljivosti PCR testova za Covid...
Pogledaj video ako te zanima istina.
Da li ti je sad jasno?
Što se tiče umrlih od Covida, koji su cjepljeni, pričamo o 8 slučajeva, u odnosu na 8.000 umrlih, s tim da različiti izvori iznose različite tvrdnje (recimo, ja sam naišao na člnak u kojem se tvrdi da neki od navedenig 8 slučajeva nisu evidentirani kao umrli od Covid-a.
I konačno zaljučno, dovodiš u pitanje broj umrlih od Covida temeljem prije iznesenih tvrdnji, a ja te samo pitam, kakve veze ima pouzdanost PCR testova sa brojem umrlih od Covida?
Eto potrudio si se kopirati odgovor koji si dao juro22, pa ću ti ovaj puta "progledati kroz prste" i odgovoriti iako nisi odgovorio niti na jedno moje pitanje.
nego si primjenjivao svoju metodologiju odvraćanja pozornosti od onog što ti ne odgovara.
Nije bitan broj (8 u odnosu na 8000), bitna je namjera i objašnjenje koje su dali. Dali su upravo ono objašnjenje koje si ti naveo za svog pokojnog oca.
Točnije da ne mogu odrediti točan uzrok.
To bi ti trebao biti dovoljan dokaz dvoličnosti i djelovanja suprotno znanstvenom pristupu u koji se "zaklinju".
Nadam se da sada kužiš priču.
NIsu svi koji su na PCR testu bili pozitivni bili zaraženi, niti su bili zarazni za druge, niti su umrli od posljedica Covida (jer to je trebalo obdukcijom dokazati a u mnogim slučajevima niti nije moguće to dokazati, stoga se ne može niti računati sa njima.
Stoga niti su brojevi o broju zaraženih i o broju umrlih od Covida točni.
Kužiš, samo poznavanje PCR-a prokazuje neznastveni pristup svih zdravstvenih sustava svih država, a kada na to dodamo i "metodologije" koje koriste priča je još katastrofalnija po sve nas.
To je samo jedan dio objašnjenja o točnosti navedenih činjenica sa linka koji je smayoo stavio.