23.08.2021 | 12:59
Daddo kaže:
Stavio si link istupa člana HDZ-a rođenog u Banja Luci koji povlači novac iz EU fondova za istraživanja u privatnoj klinici. Isti je bio ministar znanosti u vladi RH. U svom istupu čovjek tvrdi suprotno od zajedničkog stava svjetske zdravstvene organizacije i kao pomoć za nešto što je u 2 godine pridonijelo smrti 4+ milijuna ljudi na svijetu (više od ukupnog stanovništva Hrvatske) on nudi sunčanje.
Kako to da je odgovor na navodno ne tako opasnu bolest koji predlaže doktor višestruko opasniji od same bolesti u čijoj prevenciji pomaže?
Ne znam što mi je smiješnije od tvojih argumenata:
1. Smatraš da RH u pristupu COV-19 griješi, na čelu RH je HDZ, ergo za greške je odgovoran HDZ.
2. Dragan Primorac je član HDZ-a i bio je u vladi HDZ-a, ali on - ne griješi.
3. Postoji član HDZ-a koji govori istinu i kojem treba vjerovati.
Mislim, ministar zdravstva u vladi HDZ-a je upamćen po izjavi da on nikad ne laže, samo tu i tamo ne govori istinu. Sam HDZ ima pravomoćnu osudu kao kriminalna organizacija.
I ti nađeš tipa koji je bio ministar, priča o zdravlju, u HDZ-u je i veliš on govori istinu!
Ovdje je presjek njegova djelovanja:
www.draganprimorac.com/hr/djelovanje/politicka-karijera/
“Ala si ga opravio svaka ti čast!”
Ostali samo dugmići!
Šalu na stranu.
Ovo meni izgleda jako loše.
Moj dojam da si ovaj puta lupio glavom u Kineski zid.
Komunikacija
Prije desetak dana si pokušao diskreditirati mene izmišljajući u svojoj glavi scenarije kako moja supruga super zarađuje u medicini, sada za istu temu (primjenu PCR-a) pokušavaš diskreditirati Primorca.
Možda ti nitko nije do sada rekao pa ću ti ja u dobroj namjeri reći: ovakav tvoj pristup ti radi samo probleme tamo gdje ih nemaš u životu.
Ti ne ili čitaš činjenice ili ih ne razumiješ pa onda prebacuješ komunikaciju na politikanstvo. Ono što je netko rekao pokušavaš demantirati svojim osobnim prosudbama kakva je osoba i za koga je radila.
Voliš gledati američke filmove o odvjetnicima i njihovu spiku? Pa sad to pokušavaš primjeniti?
Diskutiramo argumentima, pronalazimo, otkrivamo činjenice, pokušavamo ih objasniti i stvoriti ukupnu sliku gdje se nalazimo.
Primorac
Iz nekog razloga (neću nabrajti moguće razloge, da se ne osjećaš napadnutim) ti preskačeš činjenice i pokušavaš ih diskreditirati tako što kažeš kako je Primorac radio za HDZ, a HDZ je kriminalna organizacija pa je i subjekt nevjerodostojan svjedok.
Da ti “pomognem” u tvojoj listi o Primorcu, zaboravio si navesti da je bilo i optužbi na njegov račun da je bio nasilan prema supruzi.
Šalu na stranu…
Sad ne ocjenjujemo HDZ i osobni sustav vrijednosti Dragana Primorca.
Sada ocjenjujemo vrijednost PCR u dijagnostici Covida i one koji su odlučili ga koristiti i još ga koriste na isti negativan način.
Čovjek je priznati svjetski stručnjak u svom području, a to uključuje i PCR.
Svoju svjetsku slavu je između ostalog stekao upotrebom PCR-a u forenzici.
Tako da i ako hoćeš svojom iskrivljenom logikom "
od koga dolazi informacija", bez provjere vrijednosti same informacije, u ovom slučaju dolazi od vrhunskog stručnjaka PCR-a.
Za razliku od njega velika većina zdravstvenih radnika (oni koji su u stožeru i oni koji su u svjetskoj zdravstvenoj organizaciji) ne zna ništa ili jako malo o PCR-u. Isto kao što velika većina liječnika opće prakse zna vrlo malo ili nimalo o laboratorijskim pretragama, iako ih svakodnevno propisuju.
Ti si dao link o njegovoj političkoj karijeri a o tome ne raspravljamo sada. Evo ti mali info o njegovoj stručnosti - o tome raspravljamo sada:
Link:
www.draganprimorac.com/wp-content/upload...morac-CV-HR-2020.pdf
Jedini prigovor koji ide na stranu Primorca u ovom slučaju je:
Zašto je šutio do tada?
Rizik izlaganja suncu je pojava melanoma od kojeg samo u Americi umre 20 ljudi dnevno. U 2 godine sunčanja to je sigurnih 14000 smrti. 1/3 oboljelih od melanoma od trenutka dijagnoze ne doživi petu godišnjicu dijagnoze. 20 od 100 Amerikanaca oboli od melanoma. To je puno veća brojka u postotku od one koju ti navodiš za koronu kao točnu s obzirom na PCR pouzdanost
U svom istupu čovjek (Primorac) tvrdi suprotno od zajedničkog stava svjetske zdravstvene organizacije
Ovo bi procjenio kao indoktrinirani izraz jednoumlja stvorenog od zdravstva i farmaceutske industrije.
Zdravstvi i farmaceutska indutrija su svete krave. Onaj tko kaže nešto protiv njih je lud, antivakser, rušilac i ne znam što već ne.
Naravno to je tvoje pravo da slijepo vjeruješ onom koga izabereš.
S druge strane ako otvoriš oči vidjet ćeš puno tekstova / optužbi koji ukazuju na politikanstvo svjetske zdravstvene organizacije, kao i puno drugih svjetskih organizacija. (primjerice UN).
Sunce i D vitamin
Vidim da si duboko, duboko indoktriniran u ono što plasira farmacetska industrija u suradnji sa zdravstvom.
Činjenica je da sunce nije gotovo ništa više štetno nego što je bio prije.
Činjenica je da bez sunca nema života i to se odnosi na nas ljude.
Ljudi su se zatvorili u urede i gotovo da ne vide sunca i apsolutno se ne izlažu dovoljno suncu.
I to traje godinama…
Na taj način ljudi postanu ne prilagođeni suncu i kada jednom godišnje na svom godišnjem odmoru se izlože suncu, naravno da izgore i budu crveni kao rakovi. Činjenica je da ponavljanje takvog niza događaja (ne izlaganje suncu i opekotine od sunca) ima više posljedica:
- karcinom kože,
- Nedostatak D vitamina
- Nedostatak D vitamina ima za posljedicu cijeli niz bolesti, zdravstvenih poremećaja, slabog imuniteta… -
zato što D vitaimin sudjeluje u više od 1500 procesa u tijelu.
Potvrdu ovog, pored znanstvenih tekstova od važnosti D vitamina mogu dati i osobnim svjedočanstvom o važnosti konstantnog izlaganja suncu. I sam i ja bio jedan od tih indoktriniranih, koji su bez razmišljanja prihvaćali sve što zdravstvena struka instruirana od farmacutske indutrije kaže.
Ali eto progledao sam
.
Prije sam gorio na suncu a sada više ne gorim.
O povezanosti D vitamina, imuniteta i Covida napravljano je puno istraživanja i sva dokazuju ono što je Primorac rekao.
Mogu ti samo na kraju u dobroj namjeri reći: griješiš u ovom što si napiso.
Biti ću slobodan, u dobroj namjeri, izdvojiti samo jedan sitni detalj od kojeg bi mogao početi otvarati svoje oči u ispravnom smjeru:
Stavio si link istupa člana HDZ-a rođenog u Banja Luci
Kakve veze ima informacija gdje je Primorac rođen?
Pogotovo kakve veze ima to sa Covidom?
U dobroj namjeri ti kažem iz ovog se krije veliki problem sustava vrijednosti kod tebe. Pokušaj to za svoje dobro sagledati drugačije.