Izbori za predsjednicu/predsjednika, komentari ...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izbori za predsjednicu/predsjednika, komentari ...

12.01.2015 | 06:58
Mogli bi malo raspravljati o izborima od jučer.
Ja sam zadovoljan jer je otišao Josipović koji je vrlo malo toga napravio te se ni sam nije mogao sjetiti što je to točno bilo.
12.01.2015 | 08:02
Što se točno dogodilo? /so dont care /yawns
12.01.2015 | 08:19
Nadam se samo da će se predstojeće razdoblje do parlamentarnih izbora, od strane vlade, iskoristit da konačno opravdaju svoju ulogu za dobrobit nam domovine, a ne za raspravu o ustašama i partizanima.
Ivi Josipoviću želim da se više nikada ne kandidira za bilo kakvu poziciju u politici. Svojom ulogom koju je imao, učinio je veliko ništa.
A Kolindi želim puno sreće i zdravog razuma. Dovoljno smo se svega naslušali, obećanja i svih lijepih sranja koje pušimo godinama kroz vidljive ishode raznih agonija, pa je realno da bi bilo naivno očekivati neki boljitak. Možemo se samo molit Bogu, odnosno nadati/očekivati zdravom razumu, pričali mi o ljevima ili desnima. U mojim očima, oni su konstatno isti, a država/ljudi se raspadaju na svim razinama.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
12.01.2015 | 08:30
Mislim da je Oleg ovu paradu najbolje opisao: Pobjeda nakaradnog i beskorisnog sistema
12.01.2015 | 08:36
Baš super da je Hrvatska dobila prvu predsjednicu!

Josipović je imao priliku 5 god. nije napravio skoro ništa, a i treba zaokret od ove neoliberalne politike pogubne za HR narod. Sad dogodine da se maknu Milanović, Pusićka i ekipa...
12.01.2015 | 08:38
Kolika je uopće realna moć predsjednika bez jake podrške u saboru?

Nakon Tuđmana su predsjedniku srezali malo po malo gotovo sve moći. Jača je figura premijer nego predsjednik.
Predsjednik je kod nas više-manje figura koja predstavlja državu kada treba negdje u posjetu, primiti kakve izaslanike i naslikavati se s djecom i sportašima.

Tragedija ovih izbora je bilo to da se nije glasalo za Ivu ili Kolindu, već protiv Ive ili Kolinde.
12.01.2015 | 08:52
gospođa su pobijedili. bolju budućnost nam obećava stranka koja vuče u prošlost; jedinstvo oni koji inzistiraju na podjelama... jedino mi je drago da imamo prvu damu iznad 100kg
12.01.2015 | 08:53
Upravo zato jer smatram da su isti i jedni i drugi, moj listić je jedan od onih ŠEZDESET TISUĆA nevažećih.
Nažalost, i ovaj puta su ljudi glasali po metodi "koje je manje zlo", a ne po programima kandidata. Nažalost, i jedan i drugi su izvrsni demagozi, i pričaju ono što bi ljudi htjeli čuti. No, kada izbore poziciju, 99% toga što su obečavali zaborave. Žao mi je samo što zbog toga ne mogu kazneno odgovarati. Zapravo, srdi me to što ne zaborave, nego unaprijed znaju da većinu toga nemogu napraviti, ali kad su većina Hrvata sklonija vjerovati obećanome, nego malo razmisliti vlastitom glavom. A ako i razmisle, onda to razmišljanje ide u smjeru "od koga ću imati više OSOBNE koristi"

Ako se do parlamentarnih izbora ne iskristalizira treća opcija srednjeg centra, koja neće "prodavati maglu", tada ću MOŽDA glasati za njih.
Da se razumijemo, to nije ni Sinčić (Živi zid), niti nedajbože ona Markićka i njezini sektaši!

Stoga mi je drago što je bilo relativno puno nevažećih listića. Što god vi rekli, i to je izraz mišljenja. Možda u ovome trenutku i najpravedniji. Žao mi samo što ih nije bilo još više jer to je definitivno pljuska aktualnoj vladi, a nadam se da je i upozorenje da ljudi neće baš tako lako niti zaokružiti one druge.

Iako, kad se pogleda karta hrvatske s podjelom na "crvenu i plavu" boju, plaši me to malo. Istina, u postotcima nije baš tako, ali svejedno...

I napominjem unaprijed da ne biti opredjeljen ne znači nužno i neimati političko mišljenje.

Uf, bojim se da će ova tema brzo pod lock!
12.01.2015 | 09:25
sve je to ista banda... dobićemo k... od ovce Depolitizirao bi državu, jer ovo samo ide na gore! Svatko svakome podmeće...
Glasao sam za Kolindu jer je žena, a ne zato što je Kradeze... Minorna je uloga predsjednika, a bar onda neka to bude žena koja je poznatija u Svijetu od Josipovića... HDZ će likovat mjesecima, valjda će se utišat
12.01.2015 | 09:54
zabac kaže:
Mogli bi malo raspravljati o izborima od jučer.
Ja sam zadovoljan jer je otišao Josipović koji je vrlo malo toga napravio te se ni sam nije mogao sjetiti što je to točno bilo.

Kak se nemreš sjetiti?? Ja ga se sjetim svaki put kad kupujem memorijsku karticu, DVD ili HDD/SSD
12.01.2015 | 10:01
Bertone kaže:
Kak se nemreš sjetiti?? Ja ga se sjetim svaki put kad kupujem memorijsku karticu, DVD ili HDD/SSD

I meni je ovo prvo što pada na pamet.
12.01.2015 | 10:21
Josipović je ZAMPom izgubio koliko je i dobio.

Narod je glasao za Kolindu jer zamjera aktualnoj vladi promjene koje su radili koje očito većina ne podržava iz raznih razloga. Naspram Josipovića je promjena, i ima dobru dipolomatsku podlogu i ugled na zapadu koji je potreban i koristan na funkciji predsjedajuće osobe. Vjerujem da će to bolje iskoristiti.

Sinčić je priča za sebe, hehe sad će branit deložaciju Josipovića. ROFL!
12.01.2015 | 11:10
Kolinda ima ugled na zapadu? Osramotila nas je kao veleposlanica u USA, osramorila nas opet svojim neplaćenim dopustom, šefovima se to uopće nije dopalo.
Žena je samo lutka na koncu Karamrku i ekipi, koji pak znaju samo o ustašama i partizanima drveniti.

Glasao sam protiv, Josipović mi se gadi koliko i Kolinda, zbog ZAMPa, zbog nečinjenja, jer je ljigava hladna lignja. Pamtit ću ga kao što kolega reče po nametima na HDD i ostalo, ali i pozitivno po proguravanju nezastarjevanja pljačke u sabor. A taj dio se ne sviđa HDZu kao dokazanoj lopovskoj organizaciji i sad imaju prilike preko Kolinde raditi na tome da to pokopaju. Ali Kolinda mi nije nikakvo osvježenje, jer je z razliku od Josipovića nesamostalna, sve se pita Karamarka. I pobjednički govor je to pokazao, nije Kolinda pobijedila, Karamarko je, on bu predsjednik iz sjene.

HDZ kao stranka - vjerujem da ima dobrih ljudi tamo, koji bi iskreno htjeli bolje za državu, no dok je na snazi kao i u SDP uostalom diktatorski režim gdje su glavni samo oni dupelisci i podobni, a prava demokracija se zatire, neće biti bolje. Karamarko je obećavao jedan član - jedan glas i zaboravio i upravlja čvrstom rukom. Milanović će izgubiti izbore jer nema muda ni kičmu, govorim o izborima u stranci (osim ako i on uvede HDZ sistem).

Treba nam treća opcija, kao što jedan drugi kolega reče, to svakako nije Sinčić i Živi zid koji imaju nebulozne ideje, na žalost čini se da nije ni Orah, s obzirom na program koji su objavili, a koji nema veze s vezom...

Ma glasao bi ja i za HDZ, samo da mi obećaju da će se okrenuti budućnosti svih građana i građanki HR, a ne samo podobnima. Da će se okrenuti rezanju balasta u državi, županija, uhljeba, svega nepotrebnoga. Ali neće, pa to im je biračko tijelo, urušiti ćemo se svi kompletno.
12.01.2015 | 11:42
Nameće mi se jedan stih od Indexa

...
"Ne bi ne bi ljudi život proklinjali
sve bi ruže ženi poklanjali
kako bi se živelo i kako bi se voljelo
i kako bi dobro bilo
kako bi se živelo i kako bi se voljelo
i kako bi dobro bilo
da sam ja netko"
...
  • Air
  • Korisnik
  • 70
12.01.2015 | 12:35
Po meni početak i kraj bilo koje diskusije o postojećim politikama i političarima je činjenica:
Nisu oni tu, po niti jednoj mogućoj točci radi države, naroda ili bilo koga od nas.

Diskusija jedino treba biti o tome što mi možemo i trebamo činiti...
12.01.2015 | 15:42
Probušili smo balon SDP-ovog ega i on se sada ispuhava. Koliko, budemo vidjeli.
Uvjek sam tvrdio kako nije dobro da su i Predsjednik i Premijer iz iste stranke. Neme balansa (ma kakav on bio).
12.01.2015 | 16:47
zabac kaže:
Uvjek sam tvrdio kako nije dobro da su i Predsjednik i Premijer iz iste stranke. Neme balansa (ma kakav on bio).

Slažem se s tobom, no u slučaju Josipovića, ne možeš reći da je nešto mnogo navijao za SDP,zar ne?
A Kolinda - ona neće biti predsjednica građana Hrvatske, već isključivo HDZovaca, samo gledaj. A sjeti se i Franje i vlade u ono dona, ponašalisu se kao da je država njihova, nikog se nije pitalo ni za što, ne bih volio opet gledati te godine...
12.01.2015 | 16:57
zabac kaže:

zabac, a što će biti za godinu dana nakon parlamentarnih izbora, kad večinu bude imala "zločinačka organizacija"? Tko će im onda stati na kraj?

Zato se ja nadam nekom novome...
12.01.2015 | 17:15
A jebiga onda, možemo tako i do srednjeg vijeka.
U saboru niti jedna stranka ne bi trebala imati većinu (kao što ni nema), ali tome nije tako (mislim na saborsku većinu). Tome su krive baš male stranke koje su "prodane duše" i priklanjaju se pobjednicima. Neki imaju pretplatu za sabrsku stolicu (Pupovac recimo).
Imamo to što imamo, bolje očito trenutno ne može.
Kolinda sigurno ne bude trčala u Beograd i ispričavala se u ime Hrvatske.
12.01.2015 | 19:17
Od Kolinde ne treba očekivati ništa više nego od Milanovića. Kao i Milanović, ona je karijerni političar koja nije jednog dana radnog staža radila neki (bilo koji!) pošten posao i neposredno produktivnim radom zaradila svoj kruh.

Ali, kakav narod, takva vlast. Dokle god je ljudima važnije da gay parovi nemaju pravo vjenčanja i odgajanja djece, da table na zidu pišu na latinici, itd. od toga da im djeca žive bolje od njih, da budu makar jednako vrijedni i sposobni u usporedbi s njihovim vršnjacima iz zapadnih zemalja EU i da sutra u Hrvatskoj životnu perspektivu ima još koja profesija osim kuhara, konobara, sobarica i taksista, takvu ćemo i vlast imati.

To je normala naše domovine. Svatko tko se u nju ne uklapa, zaista mu je bolje da ode. Ne zato što ga desničarski vampiri žele otjerati (žele, ali to nije bitno), nego zato što se za ovaj narod ne isplati ulagati nikakav trud.

Ja sam trebao otići 1993, kad su mi Nijemci nudili otkup i nastavak stipendije i pošteno plaćen posao kad diplomiram. Tada sam to bez sekunde razmišljanja odbio jer sam najiskrenije vjerovao da bi izdao svoju domovinu jer, ako svi odemo, tko će ostati? Danas uviđam da nam nakon 8 godina grabeži najgore vrste, pa 4 godine talaštva egu nesposobnog umišljenog fićfirića, opet nedvojbeno slijedi najmanje još 4 godine nove grabeži i kriminala i shvaćam da sam za*ebo vlastitu djecu kad sam 1993. odbio ponudu koju sam imao. Da je nisam odbio, moja bi djeca danas imala njemačku putovnicu, bili bi u Njemačkoj ravnopravni, ne samo zato što bi bili tamo rođeni, nego zato jer bi odrasli i odškolovali se u društvu u kojem se cijeni rad i vlada pozitivna selekcija, čak i među javnim službenicima, umjesto da se ovdje srame pred svojim školskim kolegama koji im lupaju čvrge zato što uče, jer "samo šupci i pederi uče", a "samo budale rade". Na kraju će ionako svi završiti u pečalbi, i to, ako mene pitaju, što prije, već na faksu, da se nikad ne vrate ovamo, osim kao turisti, samo što će im put biti teži jer će svakome tek morati dokazati da vrijede barem jednako.
  • Law
  • Korisnik
  • 6
12.01.2015 | 19:22
smayo: ovo je prvi post tvoj s kojim se slažem onako u cijelini

12.01.2015 | 19:31
Jedino se ne slažem da gey parovi svoju vezu zovu brakom (neka ju zovu kako god žele drugačije i ne im braniti to).
Uostalom, zbog kakvih sve gluposti Švicarci idu na referendum.
S ostalim se slažem.
12.01.2015 | 19:46
Prvi put vidim smayooa u ovakvom raspolozenju, uglavnom je uvijek imao barem neku truncicu pozitive.
Ni ja nemam sto dodati.
I ja sam pred 20 godina ostao jer sam bio mlada budala.
12.01.2015 | 19:48
Švicarci idu na referendume zbog gluposti jer im ključne stvari u ekonomiji i životu općenito - štimaju. Hrvati idu na referendume zbog gluposti jer su im te gluposti važnije od ključnih stvari u ekonomiji i životu općenito (imamo li od čega živjeti, da li smo sposobni zaraditi za naše vlastite troškove i još malo više, da li za našu djecu gradimo društvo u kojem će njima biti bolje i lakše, nego što je nama danas...?).
12.01.2015 | 19:51
12.01.2015 | 20:30
Ključna riječ za stanje koje imamo je - mentalitet večine!

Evo, jeste li čuli, nedavno je DRŽAVNA firma HŽ napravio ogradu u Koprivnici uzduž jedne ulice, a pored njihovog "kompleksa".
Zid je dugačak cca 120 metara, a koštao je - pazite sad ovo MILIJUN I PETSTO TISUĆA KUNA!

Eto, a ja trebam ovo proljeće napraviti ogradu uz susjeda, cca 60 m, i koštati će me 7.650,00 HRK.

Ali ja ogradu radim vlastitim, pošteno zarađenim novcem. Nije mi ga nitko poklonio niti sam ga nekome oteo, i znam da jednostavno za skuplju ogradu nemam novaca. Jer nemogu otići kod šefa i tražiti da poskupi proizvod kako bi mi dao bonus

Da, i ja sam razočaran bahatošću i izgubljenim osjećajem političaru za realnost, pohlepom... uf, mogao bih nabrajati do jutra...

PS
Moj brat je emigrirao zajedno sa svojom curom prije cca pol godine. Jednostavno se nisu mogli pomiriti s ovim lopovlukom i bahatošću...

EDIT
Ispričavam se na netočnom podatku. Zid neće koštati milijun i petsto tisuća kuna, nego MILIJUN I ŠESTO TISUĆA KUNA. hijooooj

glaspodravine.hr/2013/12/hz-u-obicni-zid...ra-16-milijuna-kuna/

u međuvremenu je već izgrađen! I što sad da čovjek kaže na to???!!!
12.01.2015 | 20:42
smayoo kaže:

Ali, kakav narod, takva vlast. Dokle god je ljudima važnije da gay parovi nemaju pravo vjenčanja i odgajanja djece, da table na zidu pišu na latinici, itd. od toga da im djeca žive bolje od njih, da budu makar jednako vrijedni i sposobni u usporedbi s njihovim vršnjacima iz zapadnih zemalja EU i da sutra u Hrvatskoj životnu perspektivu ima još koja profesija osim kuhara, konobara, sobarica i taksista, takvu ćemo i vlast imati.

To je normala naše domovine. Svatko tko se u nju ne uklapa, zaista mu je bolje da ode. Ne zato što ga desničarski vampiri žele otjerati (žele, ali to nije bitno), nego zato što se za ovaj narod ne isplati ulagati nikakav trud.

X
12.01.2015 | 22:28
ja sam na miru jer mi je kolinda obecala kako ce drzava u kojoj zivim postati jedna od najbogatijih drzava EU i svijeta. a vi placite!

najjadnije je kada vidim da se po tim stranackim taborima svi toliko vesele, masu balonima, zastavama, pjevaju, skacu, ispijaju sampanjce... u nijednim izborima kod nas mi to nije bilo jasno. kada bi ja recimo dobio posao/zadatak da prejedrim atlanski ocean u 6 metarskoj jedrilici, plakao bi danima! ali valjda sam ja picka

svakako odlicno za nju. funkcija koju mozes obnasati bez velike odgovornosti, placa redovita, puno putovanja, svecanih vecera, i uvijek se mozes praviti pametan i nesto malo laprdati, cestitati blagdane narodu, biti simpatican... nesto kao vjecni primorsko goranski zupan recimo i dosadasnji predsjednik.
sve prvaci bez i jednog meca!
a ako i potonemo, lako se vrati u nato! bitno da se ljudi vesele taj jedan dan, da imaju osjecaj kako smo krenuli nekim novim, boljim smjerom. how yes no!

druga tuzna cinjenica je super prozirna a o njoj se skoro uopce nije pricalo, a to je o cijem se kadru radi. hrvatski clanovi trilaternalne komisije su, lukovic, hanzekovic, i kolinda... troje slucajno odabranih! jedan upravlja zagrebacnom bankom, jedan je eto bas svjeze postao vlasnik EPH, i jedna je eto bas postala predsjednica! dakle ako zelis imati 3 kljucna clana jedne drzave, ovo su te pozicije! eto, potrefilo se!
nastavljamo dalje biti banana drzava u kojoj se raspravlja o definiciji braka, srbima, ustasama, partizanima. drzava u kojoj mozes podignuti sator 3 mjeseca nasred grada a da te niko ne dira, (a mene kazne ako kampiram na plazi), drzava u kojoj kojoj pola prometa malog obrta ili firme posaljes na ovaj ili onaj nacin u drzavnu kasu, a kada ti treba i najmanja pomoc u vidu informacije ne jebe te nitko... i tako dalje u beskonacno.

ali bit ce bolje, kolinda prica dobro engleski, ima, kako ono, ugled u internacionalnim diplomatskim krugovima bla, bla, bla, prd, prd, prd! najbogatija zemlja u EU!

ja sam mislio da jedino mamic moze obecati da ce biti prvak sa dinamom 10 godina za redom.
kada sam spomenuo mamica, simpaticno je bilo gledati sinoc njegovog velikog "neprijatelja", bivseg predsjednika hajduka malesa u stozeru kolinde. stvarno vise nemaju ni najmanjeg srama svi skupa! na kraju veceri su ispijali sampanjac i smijali se narodu!
12.01.2015 | 22:48
O Kolindi ne znam nista, niti imam neka ocekivanja, ali ono sto znam je da je Josipovic bio kao pravi fikus (sto je i uloga predsjednika RH po defaultu). Covjek bez cvrstog stava o bilo cemu.

Realno je ocekivati da ce RH uvesti ponovno vojni rok i da ce predsjednica iskoristiti svoje NATO konekcije da "povoljno" nakupujemo vojne opreme (uz isto tako povoljne kredite).

Jbga treba napraviti vecu vojnu paradu od Srba u kolovozu
12.01.2015 | 23:24
Je li Josipović zasluženo izgubio? Držim da jest.

Zaslužuje li Kolinda biti predsjednica? Nikako. Na stranu njeno znanje ili neznanje, problem vidim u stranci koju predstavlja i koja je toliko kompromitirana, toliko bez čast i obraza, s toliko članova u zatvoru, da mi je nejasno odakle se nakupilo toliko ljudi koji su spremni (opet) takvima dati glas. Očigledno je u pitanju plemenska svijest i potpuna nekritičnost. Desnica se ujedini i gura svoje, a lijevi glasači su otvoreni, kritični i ne podržavaju "svoje" kada zeznu.

Ono čega me strah su suluda obećanja koja je dala o "jednoj od najbogatijih zemalja svijeta" jer kada se već daju lažna obećanja da se zavara narod, to treba činiti inteligetno, s mjerom, a ovo večeras govori: "Toliko ne znam što radim da nije bitno!".
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 25 minuta
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO