20.03.2018 | 02:45
cairblanco, ovo je bilo čak i dirljivo za pročitati - zamalo su mi zasuzile oči.
Ozbiljno sada, hvala ti. Lijepo od tebe. Drago mi je ako me tako doživljavaš.
Što se japanskih automobila tiče, od ljubitelja Alfa Romea iz Rijeke i Zagreba, preko auto stručnjaka iz krajeva koji su se javili - ipak prevladava Subaru (ili Honda kao opcija dva) ukoliko se vozače pita što misle koji je japanski automobil (90-ih i ajmo dodati ranih 2000-ih) bio najkvalitetniji.
Znam da je vama vozačima ovo sada otkriće kao iPad 3, ali meni je.
Smatrajte me (u ovome barem - a ima takvih tema još - ne poričem) stvarno zaostalim u vremenu i prostoru.
Pa zadnji auto koji sam pošteno vozio je taj Mitsubishi Lancer GLX '91. Meni je i servo volan novost. OK, tu i tamo znam sjest u tu Ford Fiestu, pa sam ga vjerojatno i isprobao - ali to je stvarno tu i tamo jer auto nije moj. Kada je šogor kupio full opremljenu Škodu Superb, ja nisam vjerovao da gledam u - Škodu. Istu onu marku koja je proizvodila Favorit - tip s kojim se Pervan toliko sprdao da sam se valjao od smjeha svaki put kada bi čuo istu foru.
O skraćenicama automobilskih sustava (osim ABS-a, mada mislim da to nisam imao na
Miceku) to mi je isto kao da pišete kineskim pismom, pa moram prevoditi svaku skraćenicu da uopće znam na šta dotični autor misli.
Osim Đure, a ponekad i Bertonea - koji kao da predosjete da razgovaraju sa bićem nižeg stupnja razvoja pa "počnu crtati" - kako se ja često znam izraziti.
Dečki, još jednom - hvala Vam svima na odgovorima.
Što se mene tiče; Meho - gasi (temu)!