03.11.2017 | 13:10
Dadoo, tvoj komentar uvažavam, a na nivo dotičnog lika iznad tebe se ne želim uopće spuštati. On bi, naime, napravio sve puno bolje. Iako imam osjećaj da niti engleski ne zna jer bi poslušao šta je Hammond već rekao. Ali ok, to je Hrvatina koja je i najbolji nogometni izbornik, automobilistički as, pa sve zna.
A žuč radi otkaza u Željezari Sisak će mu puknuti kad tad, već mu radi o glavi da bez vrijeđanja ne može napisati rečenicu...
Iako je u ovoj zemlji uz njega otkaz dobilo ini broj ljudi, on je taj - koji je eto - poseban.
Vidiš, njemu je i Šebalj za ništa, jači je i od njega. Ma daj stari, stvarno - niti znaš uvredu upotrijebiti kako spada. Kada je netko dosadan, onda mu kažeš da bi uspavao šalicu kave. Kada netko ne zna istraživati, to s kavom nema veze. Ali, i to vidim - znaš pa ga pišeš samo da pišeš...
I Šebalja nisam otkrio ja, nego Daddo. Ja ga nisam niti tražio. Da čitaš s malo više pozornosti onda bi to ulovio u leadu...
A što se ulaska u zavoj tiče, pričamo o JEDINOM autu na svijetu kojem je svaki kotač zasebni motor od 400 konja i svaki se može podesiti da ide u kojem god hoćeš smjeru.
To nikoga ovdje ne bi zbunilo?
Ja - maleni, neznalica - prvi priznajem da bi me
itekako zbunilo.
Ali, tip iz Željezare Sisak pljuje pro vozača.
IZVRSNO.
Kriptonit je jedino što ti može nauditi, ili?
I Ronalda, Modrića i Messija dobiješ na malom nogaču žmirečki, to sam siguran.
Prvog na brzini, drugog na pregledu igre, trećeg na urođenoj intuitivnosti.
Super si mi.
Baš prava Hrvatina.
Prvo Bog, pa ti, pa svi ostali.