26.06.2021 | 12:07
Nisam siguran gdje bi ovo sliku mogao staviti. Ili u smiješne sliku ili u ovu temu. Jučer sam malo gledao htv dnevnik i vidio na par sekundi video od gospodina Matića. Evo i slike gdje je njegova ushićenost došla do kraja. Na prvu kad sam je vidio, mislio sam da smo dobili Španjolce u nogometu i da sam to propustio
Pogledajte našeg "znanstvenika" kako se raduje rezultatima, nakog glasanja EU parlamenta o "njegovoj" rezoluciji
Svaka slika govori više od tisuću riječi, to nije moja mudrost. Kad je bolje pogledam, mislim da se niti Modrić, ne bi veselio s više strasti, s nekakvim slučajnim golom od gosp. Matića. Pogledate samo taj ushićeni izraz na licu, koji je svojstven svim znanstvenicima, koji se bore za svoje teze
Gospodina Matića sam gledao kod Stankovića i još jedno 5-6 puta na sl. emisijama na tv. Nakon toga, imam pravo na neko svoje mišljenje o njemu i svemu što je izrekao u tim emisijama. Niti mi je na kraj pameti je vrijeđanje Freda. Moje je mišljenje o njemu, da nije glup čovijek i moj zaključak bi bio da smo ja i on, ajmo reći na nekoj istoj intelektualnoj razini, mada mu neki spočitavaju da je upitno, kako je završio srednju školu.
Znamo valjda svi da tu rezoluciju nije napisao, Fred, jer nema vješitnu za nju, kako je niti ja ne bi imao. Mene čak niti toliko ne smeta, njegova ushićenost, nakog glasanja, nego me smeta ova njegova rečenica.
"Meni je žao da kolege iz hdz, nisu glasali za moj tekst rezolucije, nego su glasali za profašističku rezoluciju, evropskih demokršćana i konzervativaca" Kao prvo kako možeš nekoga nazivati kolega, ako taj ima profašitičke stavove ? To bi bilo isto da mene smayoo nazove kolegog a ja sam ustaša
To znači da su fašisti svi ostali u EU parlamentu, koji su glasali, za umanji tekst te rezolucije. Znamo valjda svi da je istina samo jedna i da je ona na našoj strani, kaj ne