23.04.2011 | 17:16
nećeš ništa postići zvanjem njih.
pokrenuo sam zahtjev za otključavanjem, te su me na prvoj instanci odbili.
očekujem da će me i drugi puta, pred povjerenstvom, opet odbiti, no tada ću predmet moći poslati hakom-u na obradu.
inače njihova je taktika da te prave budalom.
odgovor na moj prvi upit:
"Ovim putem želimo Vas obavijestiti da za mobilne uređaje koji su kupljeni u T-Mobile mreži HT d.d. ne nudi uslugu dekodiranja"
nakon što sam se naljutio i malo začinio situaciju slijedi ovakav odgovor:
"Ovim putem želimo Vas zamoliti posjetite Vama najbliže prodajno mjesto T-Centar te uz predočenja jamstvenog lista i originalnog računa će djelatnici prodaje izvršiti potrebne provjere vezane za Vaš zahtjev dekodiranja uređaja te pružiti konkretan odgovor."
naravno da su me za*ebali s tim odgovorom i u t-centru su me otpilili samo tako.
pišem ja opet šta se desilo u t-centru, a oni meni ovako:
"Uz iskreno žaljenje, ovim putem želimo Vas obavijestiti da Hrvatski Telekom ne nudi uslugu dekodiranja istih. Naime, uređaji kupljeni po povlaštenim, nižim cijenama su zaključani na T-Mobile HR mrežu, no moguće je nabaviti i otključani uređaj, ali isključivo u slučaju kupovine istog bez ugovorne obveze odnosno izvan Simpa paketa."
Svim sredstvima se pokušavaju oduprijeti, i tek dok postaneš malo bezobrazan onda reagiraju.
no kako stvari za sad stoje kod mene, od otključavanja neće biti ništa ali ja im neću popustiti dokle i zadnji pravni lijek nije iscpljen.