iPhone Legal Unlock Request?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone Legal Unlock Request?

11.01.2012 | 21:19
ja imam jedan 3Gs i kutiju za njega. Takvog sam ga kupio. Naravno, bez računa i garancije. Zanima me, dal će mi ga htjet otključat ili će me maltretirati s papirima!!!?????
11.01.2012 | 21:34
vedranius kaže:
paunko kaže:
@vedranius jesi bio u T-Mobileu? Kako je proslo?

Evo, vratih se iz T-centra na Vukovarskoj 23.
Problema nije bilo, razumiju stvar, i za kojih 2-3 dana su rekli da će me kontaktirati!
Uzeli su IMEI sa kutije od iPhone-a, zapisali podatke i to je to!
Javim se kada će iPhone 4 biti otključan!

Ovo mi baš i nije jasno. Kako možeš već otključati iPhone4, kad ugovorna obaveza za njega nije mogla isteči budući da je u prodaju krenuo kod nas u 10. mjesecu 2010?
11.01.2012 | 22:24
Danas su me zvali i otključali moj 3gs.
11.01.2012 | 22:33
jel neko zna postupak kojim oni to otključavaju kak ide provjera jel se vodi neka evidencija ili ako znš nekog u t-comu samo mu daš imei i on ti otključa uređaj ili je ipak malo kompliciranije
11.01.2012 | 22:56
mojkarma kaže:
vedranius kaže:
paunko kaže:
@vedranius jesi bio u T-Mobileu? Kako je proslo?

Evo, vratih se iz T-centra na Vukovarskoj 23.
Problema nije bilo, razumiju stvar, i za kojih 2-3 dana su rekli da će me kontaktirati!
Uzeli su IMEI sa kutije od iPhone-a, zapisali podatke i to je to!
Javim se kada će iPhone 4 biti otključan!

Ovo mi baš i nije jasno. Kako možeš već otključati iPhone4, kad ugovorna obaveza za njega nije mogla isteči budući da je u prodaju krenuo kod nas u 10. mjesecu 2010?

Ako je ajfon i dalje pod pretplatom onda se mora cekati dok istekne...
No posto sam ga ja dobil preko nagradne igre, onda imam pravo na otkljucavanje...
11.01.2012 | 23:53
@miomika

Ja sam pitao danas za ženin 3G koji je isto kupljen u T-com-u ali prije 100 godina tako da više nemam ni račun ni garantni list.

Čovjek je rekao da dođem s telefonom pa da će po serijskom broju oni nači račun.

Probat ću kroz koji dan pa javim.
12.01.2012 | 01:17
eto pokazali su se na kraju svi korektni samo je trebalo malo vremena da usvoje zakon tj da upute svoje zaposlenike da se to počinje radit. Kao što su neki napisali čak i izlaze u susret onima koji nemaju račun ili garantni list ili nešto treće
12.01.2012 | 09:32
Pošto sam bio dva puta u poslovnici T-coma u Koprivnici i svaki puta su me odkantali da ili to nemogu napraviti ili to još ne rade, bi mi netko mogao reći na koji broj treba zvati za otključavanje?
12.01.2012 | 09:50
Pitaš na jabučnjaku broj korisničke službe t-mobile? 098 1550, slijedi upute ( tehnička podrška, mislim pa razgovor sa agentom).
12.01.2012 | 09:54
E da, uopće nema smisla ići kod njih, kad se to može obaviti telefonom. Oni pošalju u Aple zahtjev za otključavanjem i obavijeste te. Nakon toga umetneš karticu nekog drugog operatera i spojiš iphon na itunes.
12.01.2012 | 09:57
Mislio sam da imaju neku posebnu službu za to ili bar neki poseban broj na koji treba nazvati samo za takve upite.
Znam da ću sad opet pola sata čekati da mi se neko javi pa onda još pola sata da objanim što želim.
12.01.2012 | 11:38
Ne nužno, u zg su se poprilično dobro uskladili i informirali tako da sve teče glatko pa vjerujem da je tako i sa službom za korisnike.
12.01.2012 | 15:59
Evo da izvjestim. Bio u t-centru na Iblerovom. Zaprimili moj IMEI, makar nisam imao papire, samo kutija i iphone 3gs. Rekli su mi da ce me netko kontaktirati i dat mi kod!!!!???????

Ja pitam: sto nije dovoljno da restoram preko itunesa, oni kazu: ne, da je to nova procedura. Nista...sad cekam da se "netko"...
12.01.2012 | 20:43
Možeš javiti kad ti jave? To jest kad bude unlock obavljen.
Ako treba otići ću i do Zagreba na Iblerov trg samo da mi ga unlockaj. Imam isto 3GS.
12.01.2012 | 22:46
nema problema……još čekam…..

….TIk-Tak, Tik-Tak, Tik-tak…..
13.01.2012 | 00:15
Prema najnovijim informacijama, otključavanje uređaja je moguće ili u T-Centru ili putem maila. Podaci koje je potrebno poslati u mailu su: Ime i prezime, jamstveni list ili preslika računa, kontakt broj, IMEI uređaja i broj s kojim je uređaj kupljen. Mail adresa na koju se šalju potrebni podaci: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . U subject (Naslov) maila potrebno je navesti "Otključavanje uređaja".
13.01.2012 | 10:17
I sta da im ja napisem pod broj s kojim je uredaj kupljen kad sam ga kao poklon dobio i neznam. Moze bit sto brojeva. A osoba od koje sam dobio vise nije na t-mobileu.
13.01.2012 | 10:49
Po samoj logici to bi trebalo biti ovako: Omaj tko je zaključao uređaj, nakon isteka perioda (max. 24 mj.) ga je dužan otključati. Kakav račun? po imei broju uređaja znaju kad je kupljen i pod kojim uvjetima. Uostalom, ako ga je t-com zaključao, nije kupljen nigdje drugdje.
13.01.2012 | 15:44
po imei-u se vidi koji si broj imao i svi ostali podatci, dovoljno bi trebalo biti ime i prezime, imei i to je to, nista vise.
13.01.2012 | 22:30
Pozdrav svima od novog člana iz Slovenije.

Jučer oko 13 su me zvali iz T-Coma i rekli mi, da mi je 3GS otključan. Danas, preko 30 sati kasnije se priključujem na Itunes i vidim, da je stvar još zaključana.

Sad vas molim za pomoć. Koji SIMM moram imati u telefonu kad se priključujem na ITunes, onaj T-Comov ( SIMPA ) ili neki drugi, od drugog operatera, SIMM koji do sada bez otključavanja IPhona nije radio ?

Hvala.
13.01.2012 | 22:45
mora biti drugi sim, i onda ga prikopčavaš na itunes dok vidiš da nije otključan.
13.01.2012 | 23:16
Meni, jos nakon 24 sata, nitko nije nista javio. Na SZK su mi rekli da je to ingerencija T-Centra u kojem sam prijavio. Malo vec piz***m
14.01.2012 | 00:03
Meni pak već više 48 h prošlo i još niš, al ajd, strpit ću se još to malo...
14.01.2012 | 00:32
Možda nisu ažurni. Spojite na iTunes sa drugom karticom i probajte.
14.01.2012 | 01:06
Daj mi recite, dal oni 100% vas nazovu i kažu da je iPhone otključan ili?
Ili sami isprobavate nakon 2-3 dana preko iTunes-a?
14.01.2012 | 02:00
pa koji ti je problem, uzmi stavi neku drugu sim karticu i isprobavaj sam.
ja recimo nemam niti jednu simicu osim t-mobilea, pa provjeravam dal je otključan putem SAM-a.
uzmem random karticu neku, i čim vidim da itunes ne podržava afghan telecom odmah skužim da nije otključano
14.01.2012 | 09:48
Ja več treći dan čekam da mi se netko iz T-coma javi ali ništa.

A šta bi mi se u stvari trebalo dogoditi kad spojim iPhone na iTunes, kad bude otključan?

Šta, samo će napisati da je otključan ili?
14.01.2012 | 11:32
Prvo javlja da se itunes spaja na apple store, pa zatim ako sve prođe, javi da je iphone otključan. Meni iz prve nije uspjelo pa sam odspojio iphone i ponovo spojio. Tada je uspjelo.
14.01.2012 | 14:57
LukaSnow kaže:
Prvo javlja da se itunes spaja na apple store, pa zatim ako sve prođe, javi da je iphone otključan. Meni iz prve nije uspjelo pa sam odspojio iphone i ponovo spojio. Tada je uspjelo.

Al daj mi reci dal si to iso isprobavati tek kada ti je tscum rekao da je tvoj iphone otkljucan ili si sam isao isprobavati nakon par dana i skuzio da je otkljucan?!
Tnx!
14.01.2012 | 15:03
Evo da i ja potvrdim……

Pošto me idioti naravno uopće do danas nisu nazvali, išao sam probat restorat preko iTunesa. Ukopčao u iTunes, stavio VIP karticu, nakon obavljenog restora, javilo mi je da je telefon "unlocked".

Eto…….i to radi!

Ako ej netko dao zahtjev i čekao kao i ja…..neka jednostavno proba restorat!
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 23 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jura22, MacSlavko, Riba, smayoo, Anonimci (199)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO